Tips

Hoe je automatisch verschillende afbeeldingen verkleint

Een berg foto’s van formaat veranderen kan, zonder de juiste tool, vervelend zijn. Icecream Image Resizer stroomlijnt het proces.

De meeste fotobewerkingsprogramma’s waaronder ook Paint hebben de nodige tools in huis om afbeeldingen te verkleinen, maar wanneer je verschillende prenten van formaat wil veranderen wordt dat al snel een tijdrovend proces. Voor Windowsgebruikers is er een eenvoudig alternatief in de vorm van Icecream Image Resizer.

Afbeeldingen van grootte veranderen is het doel van de Icecream Image Resizer, en dat verklaart meteen twee derde van de naam van het tooltje. Het programma is uitgerust met verschillende presets maar wie wil kan in de geavanceerde instellingen duiken. Zelf presets maken is om de één of andere duistere reden niet mogelijk.

Je kan enkele beelden in één keer verkleinen, maar het is ook mogelijk om meteen volledige mappen aan het tooltje te voederen. Starten is zo eenvoudig als de app activeren en de nodige beelden naar het programmaatje slepen.

Wie geregeld beelden naar het net wil uploaden is met deze tool goed geholpen, al is het alternatief, Image Resize, ook niet slecht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business