Tips

De beste gratis alternatieven voor Mailbox

Dropbox trekt de stekker uit zijn mailapp Mailbox. We schotelen je enkele steengoede alternatieven voor om de app te vervangen.

Dropbox geeft zich gewonnen aan de concurrentie en heeft besloten om zijn e-mailapp Mailbox, samen met fotoapp Carousel, stop te zetten. De cloudopslagdienst wil de focus opnieuw vernauwen, en al zijn energie stoppen in het verbeteren van de Dropbox-app.

Dat is spijtig nieuws voor liefhebbers van de Mailbox-app, zoals ondergetekende, die nu op zoek moeten gaan naar een goed alternatief. Mailbox kwam enkele jaren geleden op de markt met de missie om je uitpuilende inbox beter beheer(s)baar te houden. Een leeg Postvak IN op het einde van de dag was het uitgangspunt.

Toen Mailbox op het toneel verscheen, waren er nog niet veel goede e-mailapps voor smartphones te vinden. Ondertussen zijn echter al heel wat alternatieven opgedoken die minstens even gebruiksvriendelijk en handig zijn, of in sommige gevallen zelfs beter. We belichten er drie die volgens ons het beste zullen aansluiten bij de verwachtingen van Mailbox-gebruikers.

Onze persoonlijke favoriet is zonder twijfel Outlook, dat dit jaar door Microsoft in een volledig nieuw jasje werd gestoken en het beheer van meerdere e-mailaccounts en grote hoeveelheden e-mail op je smartphone een stuk eenvoudiger maakt.

Hieronder vind je een uitgebreide bespreking van Outlook, Google Inbox en InboxZero, maar er zijn natuurlijk nog heel wat andere alternatieve apps beschikbaar. Wat is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business