Tips

Computerproblemen op afstand oplossen

Iedereen heeft al eens computerproblemen. Het probleem detecteren, is gemakkelijk, de oplossing dikwijls niet. Via Teamviewer kan je hulp op afstand inschakelen.
[download_file]Belangrijk om te weten voordat je start: om Teamviewer te gebruiken, moet je iemand kennen die het probleem potentieel kan oplossen. Dat kan iemand uit de familie zijn, vrienden of de lokale computerwinkel.

Tijdens de installatie van Teamviewer is het belangrijk om privé te kiezen, anders krijg je een voorstel om voor Teamviewer te betalen. Voor Privégebruik is Teamviewer gelukkig gratis. Na de installatie start het programma automatisch op.

Dankzij het ID en wachtwoord kan nu iemand de controle over jouw computer overnemen. Wil jij dat doen bij iemand anders? Dan vul je onder Partner-ID het nummer en daarna het wachtwoord in na verbinding.

Belangrijk: je kan te allen tijde de verbinding verbreken, bijvoorbeeld wanneer die andere persoon in dingen begint te snuffelen die jij liever privé houdt. Je moet daarvoor enkel op het kruisje klikken links bovenaan.

Het wachtwoord wordt elke keer opnieuw uniek gegenereerd nadat je de computer heropstart, dus je moet geen schrik hebben dat iemand later opnieuw verbinding maakt met je computer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business