Tips

De beste smartphones en tablets voor hogeschool- en universiteitsstudenten

Om het nieuwe schooljaar iets minder pijnlijk te maken, is het belangrijk om goed geëquipeerd te zijn. Een nieuwe smartphone of tablet kan daarbij helpen.

Of je nu begint aan je middelbare schoolopleiding, of je studeert dit jaar af, of je begint aan een (nieuwe) hogeschool- of universiteitsopleiding… Goed materiaal is altijd essentieel om het jaar goed te kunnen beginnen. Een tablet kan de ideale vervanging zijn van een zware laptop, terwijl een smartphone je ook al een eind op weg kan helpen.

Wij gingen na wat de beste keuzes zijn, voor jonge scholieren en voor de geharde schacht, doopmeester of de gewone student. Voor elk wat wils. We begonnen het overzicht met een kijkje naar toestellen voor middelbare scholieren. Zij zijn vaak jong en onbezonnen, wat betekent dat je hen misschien liever uitrust met een iets goedkoper model dat makkelijk te vervangen is.

Voor de oudere student mag het al iets meer zijn. Een smartphone of tablet is voor hen het centrum van hun sociale en academische leven; beiden vragen andere toepassingen en vaak iets meer rekenkracht. Bovendien zijn ze met een studentenjob vaak ook iets kapitaalkrachtiger.

Voor de hogere student

ipad air 2iphone 6smicrosoft surface pro 4mobielOnePlus 3Pixel Csamsung galaxy s6studententerug naar schooltip

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals