Uncut Gems; de nieuwe ultieme misdaadthriller met Adam Sandler in de hoofdrol is nu beschikbaar op Netflix. Een score van 7,9/10 is het bekijken waard.

Advertentie

Wie nog op zoek is naar een leuke Netflixtopper wordt deze maand in de watten gelegd. Uncut Gems is de nieuwste filmtopper van Netflix en vraagt heel wat aandacht van de kijker. Met Adam Sandler in de hoofdrol heeft de meest gehate acteur er een acteerprestatie op nagehouden die hem nog heel wat prijzen zal opleveren.

Uncut Gems

De films heeft een score van 7,9/10 op iMDb en wordt ofwel gehaat ofwel geliefd. Je moet er dus voor zijn. Ik bekeek Uncut Gems dit weekend zonder naar de trailer te kijken. Ik wilde me laten verrassen, en het heeft gewerkt. Gedurende 2 uur en 15 minuten slaagt Adam Sandler erin je aandacht aan één stuk door te gijzelen. Met constante gemengde gevoelens van “wat een stomme film is dit” tot “wat een bangelijke scene was dat eigenlijk”. Intussen won de film ook 22 prijzen en haalde het al 72 nominaties binnen gaande van Beste Acteur voor Adam Sandler tot Beste Film of Originele Film.

Voor wie graag eens iets anders ziet dan een eenvoudige moordzaak of verdwijning raad ik Uncut Gems aan. De film is exclusief beschikbaar op Netflix.

 

 

Advertentie