Tips

Netflix filmtip: The Intern

The Intern op Netflix is niet nieuw, maar daarom niet minder goed met Robert De Niro in de hoofdrol.

Elke week proberen we één film of serie op Netflix in België te bespreken die ertussenuit schiet. Deze week: The Intern met Robert De Niro en Anne Hathaway  in de hoofdrol.

Netflix The Intern

The Intern is geen nieuwe film. Al in 2015 kwam deze film, waarin Robert De Niro in de huid van een echte stagiair kruipt, op de markt. Maar het is niet omdat hij al wat ouder is, dat hij daarom niet goed meer is. Dat geldt voor zowel De Niro als de film.

In het verhaal zien we een 70-jaar oude Ben Witthaker (Robert De Niro) op pensioen. Hij beseft dat hij iets nodig heeft om bezig te blijven en botst per toeval op een vacature. Die vacature blijkt zich toevallig op senioren te richten. Witthaker solliciteert op zijn eigen manier en zorgt ervoor dat hij binnengeraakt bij het bedrijf. Daar wordt hij confronteert met een totaal nieuwe wereld. Een bedrijfscultuur die voor hem ongezien en modern is. Maar Witthaker is meteen mee, hij zorgt dat hij de persoonlijke assistent wordt van CEO Jules Ostin (Anne Hathaway) en de twee leren elkaar de kneepjes van ieders vak.

Wat de film heel aanstekelijk maakt is het feit dat de situatie die geschetst wordt, voor veel mensen zeer herkenbaar is. Voor wie fan is van Robert De Niro is The Intern een échte aanrader!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business