Tips

Onze Netflix tips om het coronavirus te overleven

De komende weken zal je heel wat tijd hebben om series op Netflix series te bekijken. Hier enkele favorieten van de redactie ter inspiratie!

Omdat we in deze moeilijke tijden solidair met elkaar moeten zijn, hebben wij van de redactie een lijst opgesteld met enkele van onze favoriete series op Netflix. Zo hoeft niemand zich te vervelen tijdens de komende weken waarop we nauwelijks buiten kunnen komen. Heb je nog geen Netflix abonnement? Dan is het meer dan ooit tijd om er één te nemen!

The Walking Dead

Geen betere serie die beter bij de huidige situatie past dan The Walking Dead. Oké, dat bijna de hele wereldbevolking verandert in kannibalistische zombies, zo ver zal het met het coronavirus nu ook wel niet komen. Dat neemt niet weg dat The Walking Dead zonder enige aarzeling een topserie mag genoemd worden. Met 9 seizoenen die op Netflix staan, zal je er ook wel een tijdje zoet mee zijn, als je er nog niet aan begonnen bent. Het tiende is volop aan de gang en zal vermoedelijk ook snel naar Netflix komen, dus het is nu de moment om er aan te beginnen!

Vikings

Vikings is net als The Walking Dead een serie die al een tijdje meegaat. Toch is de serie nog maar sinds heel recent te zien op Netflix. Maar gelukkig voor ons kwamen ineens wel de volle 5 eerste seizoenen ter beschikking. Ook dat is meteen weer goed voor uren kijkplezier. Wij kunnen in ieder geval al niet wachten tot het zesde seizoen wordt toegevoegd!

Peaky Blinders

Een Netflix-original mag uiteraard niet ontbreken in deze lijst. En Peaky Blinders is mogelijk wel één van de allerbeste die Netflix in huis heeft. De serie gaat over een maffiafamilie in het Verenigd Koninkrijk na de Eerste Wereldoorlog. De serie debuteerde in 2013 en gaat ondertussen toch ook al weer 5 seizoenen mee.

Rick & Morty

We hebben vooral nood aan een goede portie humor in onzekere crisistijden. En humor, dat heb je gegarandeerd bij Rick & Morty. De briljante maar ook compleet geschifte wetenschapper Rick beleeft de meest absurde avonturen met zijn kleinzoon Morty. Je moet het wel wat hebben voor absurde humor om van deze serie te kunnen genieten, maar als je dat kan, is Rick & Morty zeker een leuk tijdverdrijf!

Friends

Wie kent Friends nu niet? Het is waarschijnlijk één van de meest geliefde en invloedrijkste sitcoms die ooit gemaakt werd. De serie was zo succesvol dat fans 16 jaar na de laatste aflevering nog steeds snakken naar een reünie. Alle 10 seizoen staan online op Netflix, dus als je vanaf morgen begint te kijken, heb je al een bezigheidstherapie tot 3 april. De geruchten gaan dat Friends in de loop van dit jaar zal verdwijnen van Netflix, al is dat enkel nog maar bevestigd voor de Verenigde Staten.

https://www.youtube.com/watch?v=SHvzX2pl2ec

I’m not okay with this

We halen er ook één van de nieuwste series er bij. Omdat deze pas enkele weken geleden verscheen, telt het nog maar 1 seizoen van 7 korte afleveringen. Toch is I’m not okay with this zeker en vast een leuke serie die je de tijd doet vergeten. Het enige minpuntje is dat je het snel uitgekeken zal hebben…

https://www.youtube.com/watch?v=M9vp9lhZiqU

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business