PureVPN

Wie nog geen VPN heeft en nog op zoek is: sla nu je slag bij PureVPN.

Advertentie

Een VPN kan online je gegevens beschermen. Wie er nog geen heeft kan nu een goede deal op de kop tikken dankzij PureVPN. Zo krijg je meteen toegang tot heel wat films, tv-programma’s en extra veiligheidsfuncties om je werkomgeving veilig te houden.

1 jaar PureVPN voor 66 euro

Heb je interesse? Dat is goed! Je kan PureVPN nu 7 dagen uitproberen voor minder dan 1 euro. Ben je daarna tevreden, dan kan je voor slechts 66 euro een abonnement van één jaar nemen op PureVPN. Dat is een korting van maar liefst 40 procent! Zo hoef je lange tijd niet meer aan je veiligheid op internet te denken.

Ben je na 7 dagen niet tevreden? Geen probleem, je kan makkelijk je abonnement stopzetten.

Wat zit er in het abonnement?

 • Alle premiumfuncties
 • Toegang tot meer dan 2000 servers
 • Toegang voor 10 logins op verschillende apparaten
 • 24/24 support van het VPN-team

LEES OOK: Onze PureVPN review, een echte snelheidsduivel.

Wil je een abonnement op PureVPN ? Doe dat dan meteen!

Advertentie

Gerelateerde artikelen

PureVPN review: snelheidsduivel

PureVPN is de meest complete VPN-dienst van het moment. De service is erg snel, heeft over heel de wereld servers staan en biedt een gespecialiseerde modus aan voor onder andere Netflix.

2 REACTIES

 1. Beste,

  Dank voor dit artikel, dat ik erg aantrekkelijk geschreven vond.
  Ik liet me verleiden, vooral door de belofte dat zeven dagen proef mogelijk was.
  Na enkele dagen kwam ik tot de conclusie dat de service inderdaad top is – ik spreek u niet tegen – maar dat ik daar zelf eigenlijk niet zoveel behoefte aan had. Ik vroeg dus terugbetaling (reeds na twee dagen).
  Drie chatsessies en diverse mails verder, blijkt dat die terugbetaling een groot probleem is. Ze willen mij nu vier jaar geven ipv twee voor dezelfde prijs, maar terugbetalen kan niet. Oh, denk ik dan… dat is geen eerlijke bedrijfsvoering. Hebt uzelf hen al aangesproken op de ernst van die terugbetaling na zeven dagen? Is het niet correcter om op uw website aan te geven dat die terugbetaling niet onbesproken is?
  Dank en vriendelijke groet

  • Dag Tony,

   De 7 dagen garantie is nog over van een oudere deal waarvoor dit artikel geschreven was. Maar: standaard biedt PureVPN zelfs 31 dagen geld-terug garantie aan zie ik op de website, dus dat zou geen probleem mogen zijn. Heb je de stappen gevolgd via https://my.purevpn.com/refundrequest ? We zullen het alvast doorgeven aan PureVPN dat er iets niet lijkt te kloppen in hun proces.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here