Tips

Workshop KBC Mobile: De Lijn & KBC, het werkt!

de lijn
© De Lijn
Wie klant is bij KBC kan genieten van de meest digitale bankingmogelijkheden die vandaag op de markt te vinden zijn. Althans bij de klassieke grootbanken.

Zoals je misschien al wel weet wil KBC van zijn mobiele app een soort alles-in-één-oplossing maken zodat je geen tientallen individuele apps moet downloaden. Intussen is het aanbod enorm gegroeid met Q-Park, 4411, NMBS, De Lijn, PayPal en zelfs een digitale kluis voor al je belangrijke documenten.

“KBC streeft naar een alles-in-één-oplossing voor zijn mobiele app.”

Download KBC Mobile voor Android of iOS.

Stap 1 / KBC Mobile

In deze workshop willen we vooral het aankopen van een ticketje voor De Lijn aanhalen. Open KBC Mobile op je toestel, tik rechtsonder op extra diensten en meld je aan.

KBC
Kies voor extra diensten.

Stap 2 / Extra diensten

Als je bent aangemeld in de extra diensten kies je voor De Lijn. Rechts onderaan zie je nu normaal gezien een blauw knopje waarmee je het ticket kan kopen. Aanvaard de voorwaarden en vul je telefoonnummer in. Tik op koop ticket en je ticketje voor De Lijn zal automatisch in KBC Mobile verschijnen. Als je dus controle hebt kan je dit als bewijs gebruiken.

KBC
Druk op ‘koop ticket’ om de betaling af te ronden.

Stap 3 / Beheer

Heb je vragen of problemen? Contacteer dan De Lijn via het tabje beheer bovenaan. Rechtsboven kan je onder het tabje historiek alle aangekochte tickets terugvinden. Dat kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld nadien nog een bewijs moet voorleggen (bv. voor het werk).

Beheer je tickets.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business