Nieuws, Tips

Gametip: Call of Duty WWII gratis via PS Plus

Sony maakt de eerste gratis game voor gamers met een PS Plus-abonnement bekend voor de maand juni. En het is niet eerste de beste game.

Elke maand stelt Sony enkele games gratis ter beschikking voor gamers met een PS Plus-abonnement (dat €8,99 per maand kost). Het aanbod voor de maand mei was voor velen eerder teleurstellend, dus probeert Sony die kritiek te verstommen door de eerste gratis game van de maand juni vanaf vandaag al aan te bieden. En die eerste game is Call of Duty WWII.

De vijftiende game van de enorm populaire Call of Duty-reeks kwam uit in november 2017, en was toen al de derde Call of Duty-game voor de PlayStation 4. Zoals de naam doet vermoeden, speelt de game zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Call of Duty WWII wordt door vele fans van de games bij de betere van de serie gerekend. Het is niet uitzonderlijk dat Call of Duty-games mee in het aanbod van PS Plus zitten: Sony deed het eerder ook al met Black Ops III en Modern Warfare Remastered.

Heb je een PS Plus-abonnement? Dan kan je Call of Duty WWII vanaf vandaag al gratis downloaden. Welke andere games deze maand nog gratis worden aangeboden, maakt Sony in de loop van deze week bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business