tech vaderdag

14 juni is Vaderdag. Nog net genoeg tijd dus om het perfecte cadeau te zoeken. Maar wat schenk je een technologieliefhebber?

Advertentie

Op 14 juni is het vaderdag in België! Het ideale moment om je tech-savvy papa een geweldig cadeau te geven. Maar wat koop je eigenlijk voor een echte technologieliefhebber? Wij helpen je hieronder bij je keuze. Succes is gegarandeerd, want het zijn cadeaus die onze redactieleden ook graag zouden krijgen!

1. Een nieuwe laptop

Bij veel vaders is de liefde voor technologie begonnen toen ze voor de eerste keer een computer in huis haalden. Met alle nieuwe snufjes die verschijnen, behoort een upgrade echter niet altijd tot de hoogste prioriteit en wordt een toestel gebruikt tot het er zelf genoeg van heeft. Verras je papa met een nieuw exemplaar voor dat gebeurt! Een ASUS VivoBook Flip bijvoorbeeld, die dienst doet als laptop, maar ook als tablet kan gebruikt worden. Zo kan er afgewisseld worden tussen werken aan een bureau en lekker ontspannen op de zetel met wat Netflix. 

2. Een universele afstandsbediening

Voor de papa die al alles heeft, is het het een goed idee om ervoor te zorgen dat hij al zijn toestellen makkelijk op één manier kan bedienen. Zo hoeft de rest van het gezin niet te klagen dat de koffietafel weer maar eens vol met afstandsbedieningen ligt. De Logitech Harmony-reeks is hier perfect voor en heeft afstandsbedieningen voor elk budget, van een traditionele infraroodafstandsbediening tot een luxe variant met touchscreen. Op deze manier bedien je alles van cd-spelers tot gaming consoles en zelfs slimme lampen. Cadeaus die ervoor zorgen dat je minder moet rechtstaan zijn altijd een succes!

3. Een video game of console

Is je vader niet vies van een spelletje nu en dan? Doe hem dan een console of game cadeau! Op de vooravond van een nieuwe generatie consoles zijn de huidige exemplaren immers goedkoper dan ooit! Wat dacht je bijvoorbeeld van een PlayStation 4 en FIFA 20? Als je een extra controller voorziet kan je zelfs samen spelen. Veel voetbal is er momenteel toch niet te zien op televisie. Denk je dat hij liever zelf kiest? Dan is een cadeaubon voor Game Mania een goed idee!

4. Een paar draadloze sportoortjes

Als we eerder met een sportief type te maken hebben, dan kunnen de draadloze JayBird Vista draadloze oortjes een geweldige optie zijn. Deze oortjes leveren absoluut geweldig geluid en blijven tijdens het sporten netjes zitten door de extra haakjes. De batterij gaat makkelijk 16 uur mee dankzij de enorm draagbare case. Dat is zelfs genoeg voor een marathon! Wij waren er alvast van onder de indruk.

Jaybird Vista Review

5. Een draadloze speaker

Vaderdag valt in een periode waarin het al eens vaak perfect barbecueweer is en nu de coronamaatregelen langzaam versoepeld worden, betekent dit dat het tijd wordt om al eens iemand uit te nodigen voor een hapje en een drankje. Sfeer creëren doe je zelfs vanop 5 meter afstand met de Ultimate Ears Wonderboom 2 draadloze speaker die je 10 uur lang van muziek zal voorzien. Hij is bovendien water- en schokbestendig en drijft met je papa mee terwijl hij aan het zonnen is in het zwembad. 

deals

 6. Een e-bike

Zie je je vader heel graag en wil je dat op Vaderdag extra tonen? Dan kan je hem het populairste vervoersmiddel van het moment cadeau doen: een e-bike. Goedkoop zijn ze niet, maar wanneer je met de hele familie samenlegt, kan je de manier waarop hij zich door het verkeer begeeft helemaal veranderen! Gedaan met de eindeloze files en bezweet aankomen op het werk. Bovendien is de e-bike in tijden van corona de ideale manier om toch even een frisse neus te halen. Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen bij Trek, want zij hebben alles van stadsfietsen tot elektrische mountainbikes en zelfs racefietsen!

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Logitech Harmony Elite review: All-in-one controle

Heb je thuis een hometheater, smart TV, spelconsole(s) en daarbovenop ook nog eens een slim verlichtingssysteem? Dan laat de Logitech Harmony het je toe om deze allemaal vanuit de zetel te bedienen.

Jaybird Vista review: Verbluffende geluidskwaliteit

Jaybird Vista zijn de laatste nieuwe true wireless oortjes van Jaybird, een merk dat zich richt op het maken van producten voor allerhande atleten.

Review bluetoothspeaker: Ultimate Ears Wonderboom 2

Als je op zoek zou zijn naar een bluetoothspeaker die je zorgeloos in het water kan laten vallen en intussen rustig verder muziek afspeelt, is de Ultimate Ears Wonderboom 2 een geweldige keuze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here