Amazon Prime Day

Amazon gooit met kortingen op 13 en 14 oktober 2020. De Prime Days zijn begonnen. Wij verzamelen de beste deals op TechPulse.be!

Advertentie

De Amazon Prime Days zijn sinds deze ochtend van start gegaan. Op TechPulse vissen we er de beste deals tussenuit.

In dit artikel kan je aantal Apple-koopjes terugvinden. Opgelet, de deals zijn nooit heel lang geldig en kunnen constant veranderen. We zullen dit artikel doorheen de komende twee dagen nog aanpassen.

Amazon Prime

Belangrijk is wel dat je als klant een Prime-acount hebt. Het leuke is dat de eerste dertig dagen gratis zijn, nadien betaal je dan 2,99 euro. In dat abonnement zit natuurlijk de beste service, gratis levering en extra deals tegenover gewone klanten. Bovendien krijg je toegang tot Amazon Prime Video, Prime Gaming en Cloud. Een alles-in-één-pakket voor een lage prijs dus.

Apple Magic Mouse 2 – Zwart

De tweede generatie van Apple gekende Magic Mouse kan je vandaag te pakken krijgen voor een prijsje. Wees er snel bij want op=op.

Apple iPad Air (10,5‑inch, Wi-Fi, 64 GB)

Door de komst van de iPad Air 2020 is de voorlaatste generatie nu een stuk goedkoper. Het blijft een heel goede tablet voor wie graag een extraatje heeft voor entertainment of werk.

Anker USB C-hub voor MacBook

Naast de vaste waardes als de iPad of Magic Mouse zijn er ook heel wat handige accessoires voor je Apple-toestellen in afslag. Deze Anker USB-C hub bijvoorbeeld met twee USB-C poorten.

Amazon Prime Day

Anker Draadloze Lader [2-Pack]

Amazon Prime Day

Artikel in opmaak. Kom op 13 en 14 oktober geregeld terug kijken voor gloednieuwe Prime Day deals!

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here