Tips

De beste nieuwe films en series op Disney+ (augustus 2021)

Elke maand geven we een overzicht van de leukste nieuwe films en series. Dit verschijnt in augustus nieuw op Disney+.

De zomer is in het land, maar als je naar buiten kijkt, zou je dat nog niet meteen zeggen. Het weer nodigt veel meer uit om lekker binnen te blijven en televisie te kijken. Of misschien vertrek je wel op vakantie en heb je nog wat videocontent nodig om jezelf te entertainen in de auto, op het vliegtuig of ‘s avonds in de hotelkamer? Er zijn dus altijd wel redenen te bedenken om films en series te streamen. Daarom brengen we je ook tijdens de zomer elke maand op de hoogte van de nieuwste titels op onze favoriete streamingplatformen. Dit is het overzicht van nieuwe films en series die in augustus op Disney+ verschijnen.

Nieuw op Disney+ in augustus 2021

Agents of S.H.I.E.L.D (Seizoen 7) – 4 augustus

De agenten van het Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division (S.H.I.E.L.D) mogen binnen het Marvel-universum dan wel in de schaduw staan van Iron Man en Captain America, hun spin-offserie is inmiddels al wel aan het zevende seizoen toe. Vanaf 4 augustus te zien op Disney+.

What If (Seizoen 1) – 11 augustus

Wat als? Het is een vraag die we ons zo vaak stellen. Deze animatieserie toont aan de hand van Wat als-vragen hoe het Marvel-universum er helemaal anders had kunnen uitzien. What If start op woensdag 11 augustus. Vanaf dan zal elke woensdag een nieuwe aflevering verschijnen.

Titanic – 13 augustus

Ook als je de film maar wat klef zou vinden, kan je er niet omheen dat Titanic een echte filmklassieker is. De prent brak alle cinemarecords toen hij in 1997 in de cinema verscheen en het zou tot Avatar in 2010 duren vooraleer een film beter kon doen. Vanaf 13 augustus brengt Disney het onzinkbare schip tot zinken op haar streamingplatform.

The Walking Dead (Seizoen 11) – 23 augustus

Na meer dan 10 jaar komt er een einde aan The Walking Dead; het moest er ooit van komen. Lang niet elk seizoen was even goed, maar de laatste seizoenen waren toch opnieuw van een beter niveau. Het langverwachte elfde seizoen gaat op 23 augustus in première op Disney+. Het wordt zeker geen bruusk afscheid; de laatste aflevering verschijnt pas in de herfst van 2022 en nadien staan nog enkele spin-offs en films op het programma. Volgens acteur Norman Reedus zal het elfde seizoen je helemaal omverblazen.

McCartney 3,2,1 – 25 augustus

Voor vele muziekliefhebbers is Paul McCartney één van de grootste artiesten aller tijden. In deze documentaire van zes afleveringen vertelt McCartney zelf over zijn leven als lid van The Beatles. Je leert alles over zijn muzikale inspiraties en hoe het er achter de schermen aan toe ging bij de legendarische band. Een must-see voor elke Beatles-fan. Vanaf 25 augustus nieuw te bekijken op Disney+.

Cruella – 28 augustus (zonder VIP-toegang)

Het zou kunnen dat je Cruella al gezien hebt, want de film staat al sinds 28 mei in de rijke catalogus van Disney+. Maar je moest dan wel een VIP-toegang aankopen ter waarde van 21,99 euro omdat de film tegelijkertijd in de cinema te zien was. Vind je dat net iets te veel geld en ben je nog niet in de cinema geraakt? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf 28 augustus kan je Cruella bekijken op Disney+ zonder daarvoor te hoeven bijbetalen.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business