Tips

Nieuw op Disney+: wat verschijnt er in september 2021?

Elke maand geven we een overzicht van nieuwe films en series op de streamingplatformen. Dit verschijnt in september nieuw op Disney+.

Het is ondertussen bijna een jaar geleden sinds Disney+ voet aan wal zette in België. Als je bij de vroege vogels was en meteen een jaarabonnement had afgesloten, dan zal je de komende weken moeten beslissen of je je abonnement gaat verlengen of niet. Ben je nog aan het twijfelen? Dan kan dit overzicht van de leukste nieuwe films en series die in september op Disney+ verschijnen je helpen een definitieve beslissing te maken.

Elke maand komt er weer heel wat leuks bij op Disney+. Zo kregen we in augustus met Marvel’s What If, het laatste seizoen van The Walking Dead en Cruella zonder VIP-toegang er weer heel wat toppers bij. Met meer dan honderd nieuwe titels is ook september een goed gevulde maand. In dit overzicht lees je wat Disney+ in september te bieden heeft.

Nieuw op Disney+ in september 2021

Gordon Ramsay: Uncharted (seizoen 2) – 1 september

Normaal gezien staan programma’s met Gordon Ramsay garant voor veel ruzie en geschreeuw (denk maar aan Hell’s Kitchen en Kitchen Nightmares), maar in deze documentaire doet de sterrenchef het wat rustiger aan. Ramsay reist de wereld rond om de lokale cultuur en keuken te ontdekken. Dit tweede seizoen brengt hem van Noorwegen tot Tasmanië. Spring op 1 september mee aan boord om een culinaire wereldreis te maken.

Dat ene woord: Feyenoord – 1 september

Ajax-fans kijken best even weg nu. Op 1 september gaat de documentaire Dat ene woord: Feyenoord in première op Disney+. De Nederlandse traditieclub zette het voorbije voetbalseizoen de deuren letterlijk open voor een filmploeg die alles volgde. Een unieke blik achter de schermen van De Kuip.

American Horror Stories (seizoen 1) – 8 september

Wie maar niet genoeg kan krijgen van de ouderwetse horrorclichés moet American Horror Stories zeker eens een poging geven. Deze horrorreeks stapelt ze namelijk op. American Horror Stories telt 8 afleveringen die elk een eigen verhaal vertellen.

The New Mutants – 10 september

Deze film gaat over vijf jonge mutanten die hun speciale krachten leren ontdekken om uit een instelling te ontsnappen. Het zou een X-Men film kunnen zijn, zeker als je weet dat The New Mutants een productie van Marvel is. Al neigt deze film meer richting het horrorgenre. Te bekijken op Disney+ vanaf 10 september.

Planet of the Apes – 10 september

10 september is een heugelijke dag voor fans van Planet of The Apes. Disney+ voegt op één dag maar liefst 6 klassieke Planet of the Apes-films toe, de film Rise of the Planet of the Apes uit 2011 krijgen we er eveneens bij. Tijd voor een marathon!

Spitsbroers (seizoen 1 & 2) – 29 september

Het komt niet vaak voor dat we fictie van eigen bodem in dit overzicht kunnen opnemen, dus gaan we deze kans zeker niet laten liggen. De favoriete serie van alle Genkies ging in 2015 in première bij VTM en vanaf 29 september zijn beide seizoenen nu ook te bekijken op Disney+. Forza Racing!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business