TechPulse kijktips van de redactie

Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze maandelijkse kijktips.

Advertentie

Probleem: je hebt alle laatste nieuwe releases op je favoriete streamingdienst al gezien en bent op zoek naar iets nieuws om te kijken. De redactie van TechPulse helpt je daar graag bij en deelt daarom maandelijks zijn beste kijktips. Heb je een abonnement op Netflix, Streamz, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+ of nog een andere streamingdienst? Lees dan zeker even verder in onze maandelijkse kijktips.

Welke kijktips hebben de redacteurs van TechPulse deze maand?

Jens: How to sell drugs online (fast) – Netflix 

Wat doe je als je zeventien jaar oud bent en je jeugdliefde maakt het uit? Dan word je maar een drugsbaron. In deze komische serie bouwt de tiener Moritz Zimmermann een online drugsimperium uit om van zijn nerdy imago af te geraken en het hart van zijn vriendinnetje Lisa terug te winnen. We raden aan deze serie niet serieus te nemen en het zeker niet als een handleiding te gebruiken om online drugs te gaan verkopen.  

Sven: Undercover seizoen 2 (Netflix)

Het heeft lang genoeg geduurd, maar Undercover seizoen 2 is nu ook eindelijk op de Belgische Netflix te bekijken na een exclusieve lancering in Nederland. De serie gaat verder waar het eerste deel geëindigd is, waardoor je opnieuw oude bekenden zoals Ferry Bouman de revue zal zien passeren. Er is echter ook ruimte gemaakt voor een volledig nieuw verhaal met nieuwe personages, dat zich afspeelt op een manege in de Kempen. Bob moet zich dan ook aanpassen, want de drugs worden dit seizoen geruild voor wapens. Spanning verzekerd dus! 

Wouter: Schumacher (Netflix)

Sinds 15 september kan je de documentaire rond F1-icoon Michael Schumacher bekijken op Netflix. De documentaire werd samengesteld op basis van intereviews met experts, maar ook de familie van Schumacher stond een blik in het leven van de legende toe. Opvallend, aangezien de familie van Michael sinds het ongeluk bijna nooit met informatie naar buiten komt over het voorval of het leven van de familie. Al hoeft dat helemaal niet. Michael Schumacher was 7-voudig wereldkampioen en kwam op in de periode waarin Ayrton Senna de plak zwaaide in Formule 1. De eerste reviews concluderen dat deze nieuwe docu meeslepend is en dat je op een heldere manier de twee kanten van het F1-icoon te zien krijgt. De IMDb-community geeft Schumacher alvast een 8,1 op 10. 

Marijn: Another Life (Netflix) 

Als sciencefictionliefhebber was Another Life zo’n titel die lang in ‘My List’ stond. Veel te lang, zo blijkt. Hoewel de meningen bij recensenten verdeeld waren, krijgt de binge-waardige serie dit najaar een 2de seizoen. Wanneer dat precies verschijnt, moet Netflix nog aankondigen. Het is niemand minder dan Katie Sackhoff die de hoofdrol met verve vertolkt. Gezien haar castings in het verleden (Starbuck in Battestar Galactica en recenter Bo Katan in The Mandalorian), is de rol van missieleider Niko Breckinridge op haar atletische lijf geschreven. De dialogen zijn emotierijk en elke aflevering heeft wel zijn ‘wtf’-moment om je zonder nadenken de volgende episode te doen starten. De cliffhanger waarmee seizoen 1 eindigde roept dan ook meer vragen op dan hij beantwoordde. Fan van het genre, maar keek je nog niet? Dan zal je ongetwijfeld blij zijn met deze kijktip. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here