Tips

Nieuw op Disney+: de beste films en series van december 2021

Elke maand geven we een overzicht van nieuwe films en series op de streamingplatformen. Dit verschijnt in december op Disney+ in België.

Weet je niet meer wat kijken op Disney+? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf 1 december verschijnen er weer heel wat leuke nieuwe films en series op het streamingplatform. In dit overzicht lijsten we de leukste titels op die in december naar Disney+ komen.

Net als Netflix heeft Disney+ het beste voor de laatste maand van het jaar bewaard. Met onder meer het vervolg van Hawkeye, een nieuwe Star Wars-serie en Will Smith belooft het weer een goedgevulde maand te worden.

Nieuw op Disney+: december 2021

Hawkeye: Seizoen 1 – 1 december (wekelijks)

De eerste twee afleveringen van Hawkeye verschenen al eind november, maar de serie zal nog wekelijks een nieuwe aflevering krijgen tot en met 22 december. Hawkeye is na WandaVision, Falcon & The Winter Soldier, Loki en What If…? inmiddels al de vijfde spin-offserie die Marvel dit jaar lanceert op Disney+. Misschien dat de kijkcijfers net daardoor nog wat tegenvallen, maar dat ligt zeker niet aan de kwaliteit van de serie. De serie zet Hawkeye, toch altijd wat een schaduwfiguur geweest in het Marvel-universum, eindelijk eens in de spotlights. Giet daar een kerstsausje over en je komt in de juiste stemming voor de feestdagen.

The Big Leap: Seizoen 1 – 1 december (wekelijks)

The Last Duel – 1 december

The Simpsons: Seizoen 31 – 1 december

Als je dacht dat The Simpsons na 32 jaar uitgeblust zijn, dan heb je het mis. Ieders favoriete Amerikaanse gezin is ondertussen al aan seizoen 31 toe. Dat dateert al van eind 2019, maar komt nu pas naar Disney+ in België. Geloof het of niet, in de Verenigde Staten kan men inmiddels al naar seizoen 32 kijken… Tijd om nog eens aan een The Simpsons-marathon te beginnen!

Babylon Berlin: Seizoen 1-3 – 8 december

Welcome to Earth – 8 december

Voor Welcome to Earth wist National Geographic een opvallende naam te strikken: Will Smith. In deze zesdelige natuurdocumentaire zoekt Will Smith de meest extreme plaatsen op aarde op, van uitbarstende vulkanen tot de oceaanbodem. Vanaf 8 december exclusief te zien op Disney+.

Dave: Seizoen 1 – 15 december

The Wonder Years: Seizoen 1 – 22 december

Encanto – 24 december

The Book of Boba Fett: Seizoen 1 – 29 december

29 december hebben de Star Wars-fans ongetwijfeld al met rood in hun agenda omcirkeld. Geen derde seizoen van The Mandalorian dit jaar, maar wel iets helemaal nieuws: The Book of Boba Fett. Nadat Boba Fett eindelijk eerherstel kreeg in het tweede seizoen van The Mandalorian, krijgt hij nu ook zijn eigen spin-off. Zo komen we na bijna dertig jaar eindelijk te weten hoe hij zijn knullige dood in Return of the Jedi toch ontkomen is.

The Choe Show: Seizoen 1 – 29 december

Derek DelGaudio’s In & of Itself – 31 december

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business