Tips

Streaming kijktips van de redactie: januari 2022

TechPulse kijktips van de redactie
Weet je niet meer wat kijken op Netflix, Amazon Prime, Disney+ of Streamz? Doe hier inspiratie op met onze maandelijkse kijktips van de redactie.

Probleem: je hebt alle laatste nieuwe releases op je favoriete streamingdienst al gezien en bent op zoek naar iets nieuws om te kijken. De redactie van TechPulse helpt je daar graag bij en deelt daarom maandelijks zijn beste kijktips. Heb je een abonnement op Netflix, Streamz, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+ of nog een andere streamingdienst? Lees dan zeker even verder in onze maandelijkse kijktips.

Welke kijktips heeft de redactie van TechPulse deze maand?

Wouter: Normal People – VRTNU

Normal People heeft de voorbije weken al heel wat positieve reviews ontvangen. De minireeks van 12 afleveringen draait rond de beginnende liefdesrelatie van een tienerkoppel in Ierland. De tieners – Connell en Marianne – zitten samen op school. Het begint als een cliché verhaal waarbij hij heel veel vrienden heeft en zij niet. Sterker nog, zij wordt gepest door zijn vrienden. Naarmate de pesterijen erger worden groeit ook de relatie tussen Connell en Marianne. 12 afleveringen lang houden de makers van deze serie het spannend vol onverwachte wendingen. 

Je kan Normal People nog bekijken op VRTNU tot en met donderdag 10 februari. Wees er dus snel bij!

Marijn: The Book of Boba Fett – Disney+

Misschien lijkt het té vanzelfsprekend om de meest gestreamde reeks van het moment als kijktip te vermelden, maar niets is minder waar. Voor Stars Wars-fans is het een no-brainer, maar ook wie niet zo into Star Wars is, kan zich aangenaam laten verrassen door deze Mandalorian-spin-off. Boba Fett heeft zich Godfather-allures aangemeten en de conflicten met de andere misdaadfamilies leveren boeiende intriges op. Daarnaast krijgen we te zien hoe Boba uit de Sarclacc ontsnapte en hoe hij in de onvergeeflijke woestijn emotionele banden smeedt met de Tusken Raiders. Episode 4 verschijnt op 19 januari, middernacht. 

Sven: Dexter New Blood – Streamz

Of het nu gaat om Six Feet Under of Dexter, Michael C. Hall is een acteur waar ik steeds met veel plezier naar kan kijken. Het was dan ook jammer toen de originele reeks van Dexter ten einde kwam en wat nog erger was, was hoe de serie eindigde. New Blood wil dat echter goedmaken en volgt Dexter in het rustige stadje Iron Lake, waar de sympathieke seriemoordenaar een poging doet om zijn duistere aard te onderdrukken. Dat blijkt echter moeilijker te zijn dan verwacht en zijn verleden lijkt hem al snel te vinden. Een aanrader voor fans van het eerste uur, maar ook voldoende spannend voor nieuwe kijkers. 

https://www.youtube.com/watch?v=l9H1uSS_zkk&ab_channel=SHOWTIME

Jens: Stay Close – Netflix

Omwille van de nogal complexe plot is het geen eenvoudige opgave om Stay Close in een paar zinnen te promoten. De rode draad doorheen deze miniserie is afrekenen met het verleden. Hoofdpersonages Megan Pierce, detective Michael Broome en fotograaf Ray Levine worden door een reeks mysterieuze verdwijningen geconfronteerd met spoken uit hun verleden, die hen opnieuw brengen naar de plek die alles met elkaar verbindt: de club Vipers. Het verhaal hangt niet altijd even logisch aan elkaar en de recensies zijn zeer gemengd, maar door de bij momenten ondraaglijke spanning zal Stay Close je zeker weten vermaken als je dol bent op een ouderwets moordmysterie.  

Disney pluskijktipsnetflixontspanningsliderstreamztipstrending

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals