Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een AVM FRITZ! 1750E wifi-repeater (3x)

Dekt je wifi-netwerk niet het volledige huis? Vandaag mogen we drie exemplaren van de AVM FRITZ!WLAN Repeater 1750E cadeau doen. Doe mee en maak komaf met slechte wifi!

Er liggen een hele hoop cadeautjes onder onze kerstboom. Daarom spelen we samen met Clickx voor kerstman en maken we elke dag een lezer gelukkig met een leuke technologieprijs. De winnaar van de Ricoh Theta SC 360°-camera van afgelopen vrijdag vind je op onze “12 dagen kerst”-pagina. Vandaag helpen we je verder met al je wifi-problemen met de AVM FRITZ!WLAN Repeater 1750E.

 

AVM FRITZ!WLAN Repeater 1750E

Met de FRITZ!WLAN Repeater 1750E van AVM breid je het wifi-bereik in huis eenvoudig uit en behaal je snelheden tot wel 1.300 Mbit/s op de 5 GHz-band en 450 Mbit/s op de 2,4 GHz-band. Dat betekent surfplezier zonder laadbalkjes, razendsnelle downloads en HD-video’s streamen zonder vertraging.

Instellen doe je met één druk op de knop: de wifi-repeater maakt automatisch verbinding met WPS-compatibele routers, neemt de passende wifi-instellingen over en is direct klaar voor gebruik. Bovendien wordt de FRITZ!WLAN Repeater 1750E van nieuwe diensten voorzien door gratis updates.

De FRITZ!WLAN Repeater 1750E is bijzonder krachtig en zal in menig huishouden de wifi-problemen kunnen verhelpen. Dankzij AVM mogen we drie exemplaren van de wifi-repeater weggeven onder onze lezers. Waag dus nu je kans om komaf te maken met slechte wifi in huis.

 

Doe mee en win!

Deelnemen is heel eenvoudig: ontgrendel de wedstrijd hieronder door onze Facebook-pagina leuk te vinden of te tweeten, en laat je e-mailadres achter. Indien het wedstrijdformulier niet meteen verschijnt, kan het helpen om de pagina te vernieuwen.

Deelnemen kan tot morgenmiddag, dinsdag 13 december om 12 uur. Na het aflopen van de wedstrijd maken we meteen de winnaars van de drie AVM FRITZ!WLAN Repeater 1750E wifi-versterkers bekend en worden ze zo snel mogelijk in hun richting gestuurd. De winnaars vind je vanaf morgen terug op onze kerstpagina, samen met een nieuwe prijs.

 

Deze wedstrijd is afgelopen.
De winnaar vind je terug op onze wedstrijdpagina, waar je nog tot kerst elke dag kans maakt op een nieuwe prijs.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business