We boksten zelf een performante desktopcomputer in elkaar en mogen daar nu één lezer mee gelukkig maken. Doe nu mee en waag je kans!

Onlangs boksten we op de redactie onze eigen desktopcomputer in elkaar. In deze uitgebreide gids bespreken we stap voor stap hoe we dat deden; een leidraad om je te helpen bij de bouw van je eigen systeem. In plaats van onze zelfgebouwde desktop stof te laten vergaren, geven we de kant-en-klare bak weg aan een gelukkige lezer.

De onderdelen die we bij elkaar sprokkelden, resulteerden in een bijzonder performant systeem, dat pc-enthousiastelingen en fervente gamers vast zal kunnen bekoren. Dankzij het plexiglas zijpaneel kan je de pc in al zijn glorie bewonderen, wat vanwege alle led-verlichting voor een behoorlijk spektakel zorgt.

Omdat je op één been niet kan staan, voorzien we de computer van een 27 inch AOC AG271QG gaming monitor en een muis en toetsenbord van Razer. Om de Aura-technologie van het moederbord en de grafische kaart van Asus recht aan te doen, kiezen we voor twee stukken hardware met hun eigen verlichting. Het Blackwidow X Chroma mechanische toetsenbord van Razer (qwerty) past esthetisch bij het geheel en typt fantastisch. De zwarte Naga Hex V2 muis is eveneens van de nodige verlichting voorzien.

Het volledige systeem ziet er als volgt uit:

 • Be Quiet! Dark Base Pro 900 (224 euro)
 • Asus Z170 Pro Gaming Aura (172 euro)
 • Intel Core i5-6600 (232 euro)
 • 16 GB 2800MHz DDR4 CL14 DIMM XMP HyperX Savage Black (130 euro)
 • Asus ROG Strix-GTX1070-O8G-Gaming (549 euro)
 • Samsung 950 Evo M.2 NVMe 512 GB (425 euro)
 • Be Quiet! Dark Power Pro 11 750 W (176 euro)
 • AOC AG271QG 27 inch (800 euro)
 • Blackwidow X Chroma Qwerty (175 euro)
 • Naga Hex V2 (95 euro)
 • Windows 10 Home (115 euro)

Alles samen is onze zelfgebouwde pc met randapparatuur ongeveer 3.000 euro waard.


Blijf op de hoogte van deze en andere wedstrijden:
like ons op Facebook of volg ons op Twitter!


Doe mee en win

Het spreekt voor zich dat je voor zo’n cadeau de handen uit de spreekwoordelijke mouwen mag steken. We verwachten dus dat je er iets voor doet. Stuur ons een creatieve foto die uitbeeldt waarom jij deze pc zo graag wil winnen en wie weet wordt je wens binnenkort werkelijkheid!

De wedstrijd bestaat uit twee rondes:

 • Ronde 1: Vul het wedstrijdformulier hieronder in en upload vervolgens een zelfgemaakte foto die uitbeeldt waarom jij deze pc zo graag wil winnen. Creativiteit wordt beloond en bewerkingen zijn toegestaan. Vermeld zeker je naam in de bestandsnaam van de foto. Je foto inzenden kan tot en met vrijdag 28 april.
 • Ronde 2: De tweede ronde volgt begin mei. Onze redactie selecteert uit alle inzendingen een shortlist van de beste foto’s. Deze shortlist wordt op onze Facebookpagina gedeeld, waar vervolgens iedereen gedurende twee weken kan stemmen op zijn favoriet. Wie op het einde van de stemperiode het meeste likes heeft behaald, wint de computer.

Ronde 1 van de wedstrijd is afgelopen. Bekijk hier de shortlist en stem op jouw favoriet!

Belangrijk: De winnaar moet de prijs zelf komen ophalen op onze redactie in Turnhout. TechPulse kan vanaf het moment van de ophaling niet meer aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of andere problemen aan de desktopcomputer. De individuele onderdelen genieten geen garantie.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here