24 uur lang maak je kans op een Gigabyte Z390 Aorus Pro-moederbord, het perfecte begin voor elke krachtige gaming computer op Intel’s Z390-chipset.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag halen we wederom een cadeau onder onze kerstboom vandaan, ditmaal gaat het om de Gigabyte Z390 Aorus Pro, de perfecte basis voor jouw gaming desktop.

Gigabyte Z390 Aorus Pro-moederbord

Met de opkomst van steeds meer ATX en zelfs E-ATX moederborden is het verfrissend om weer eens een Mini ITX-moederbord tegen te komen. Het moederbord is gebaseerd op de nieuwe Z390-chipset van Intel voor 9e generatie Intel Core-processoren, maar biedt ook ondersteuning voor Intel Core-processoren uit de 8e generatie. Omdat het gaat om een Z390-moederbord heb je meer dan voldoende mogelijkheden om de processor te overklokken, ook is er voorzien in voldoende stroomvoorziening met een 8-pin 12V ATX-connector. Verder is en blijft het een Mini ITX-moederbord, waardoor je de beschikking hebt over twee DIMM-sloten op het moederbord, waar maximaal 32 GB aan DDR4-geheugen in kan. Verder heeft Gigabyte meegedacht aan koeling voor het M.2-slot, waar je bijvoorbeeld een PCIe-SSD in kan plaatsen, ook is er ondersteuning voor SATA SSD’s in het M.2 slot.

De Z390 Aorus Pro biedt verder ook vier losse SATA-connectoren op het bord, mocht dat een vereiste zijn. Wi-Fi is eveneens aanwezig, handig als je bijvoorbeeld geen kabels door huis wilt trekken – of als je geen kabels in huis hebt liggen. Natuurlijk is er ook een PCIe 3.0 slot met x16 support voor je grafische kaart, perfect voor een Mini-ITX systeem. Als laatste is er ook de gewoonlijke RGB-verlichting aanwezig op het moederbord, met de Gigabyte Fusion software kan je een groot deel van de RGB-producten in je systeem synchroniseren, dit is sowieso het geval voor alle producten uit de Aorus-lineup van Gigabyte. Een zeer volledig ITX-moederbord, dus.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een Gigabyte Aorus Pro moederbord gebaseerd op Intel’s Z390-chipset.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres hieronder in het formulier achter. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, maandag 10 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop worden de winnaars persoonlijk benaderd en wordt het Gigabyte Z390 Aorus Pro-moederbord in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.