24 uur lang maak je kans op een Seagate BarraCuda 2,5-inch interne harde schijf met 2TB opslag, de perfecte toevoeging voor bij je desktopcomputer of juist voor in een laptop.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag halen we wederom een cadeau onder onze kerstboom vandaan, opslag kan je nooit voldoende hebben, zo moet de kerstman ook gedacht hebben: voor vandaag is er namelijk een Seagate BarraCuda 2,5-inch HDD met 2TB opslag om weg te geven.

Seagate BarraCuda 2TB HDD

Seagate is geen onbekende als het gaat om het produceren van interne- en externe harde schijven – het bedrijf produceert al twintig jaar zeer betrouwbare Seagate BarraCuda harde schijven, vormen van externe opslag die elk jaar nog een beetje beter worden. Seagate is een echte koploper als het gaat om prestaties en betrouwbaarheid van harde schijven – schijven van het bedrijf worden dan ook veel gebruikt in datacentra en NAS-systemen, dat zijn gebruiksvormen van harde schijven die voor een constante load op de platters zorgen.

Deze betrouwbaarheid vindt ook zijn weg naar consumenten, Seagate garandeert tot 600.000 laad- en loscycli voor elk model in de Seagate BarraCuda Compute-lineup. Gegevensoverdachten gaan bij de interne harde schijf met maximaal 140 MB/s, een behoorlijke snelheid als je meeweegt dat de harde schijf draait op 5.400 RPM – en daardoor lekker stil zijn werk kan doen. De Seagate BarraCuda 2,5-inch harde schijf heeft een z-hoogte van slechts 7mm, waardoor deze met gemak in elk systeem past. Door de betrouwbaarheid en snelheid van de Seagate BarraCuda Compute-schijven zijn het de perfecte opties voor alle consumenten die hun laptop of desktop willen upgraden en van meer opslag willen voorzien.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met de Seagate BarraCuda 2,5-inch 2TB HDD, genoeg opslag om als mediafanaat weer een aantal weken vooruit te kunnen werken.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres hieronder achter in het formulier. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, dinsdag 18 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop worden de winnaars persoonlijk benaderd en wordt de Seagate BarraCuda 2TB HDD in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.