Wedstrijd

12 dagen kerst: Win een Fossil Q Venture Gen. 4 smartwatch gericht op vrouwen

24 uur lang maak je kans op een Fossil smartwatch uit de vierde generatie, om precies te zijn de Fossil Q Venture – een smartwatch voornamelijk gericht op vrouwen.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag halen we wederom een cadeau onder onze kerstboom vandaan, hoe laat dat nu precies het geval is, dat weten we niet, maar we kunnen vandaag in ieder geval een Fossil Gen. 4 Venture Q-smartwatch weggeven.

Fossil Q Venture Gen. 4-smartwatch

De Fossil Q Venture is de fashion smartwatch voor wie niets wil missen. Je verbindt de Fossil Q Venture – die draait op Wear OS by Google – moeiteloos met je Android of iOS smartphone. Hierdoor ontvang je live notificaties van inkomende berichten/telefoontjes, tevens zijn je favoriete apps direct vanaf het horloge te gebruiken, waaronder WhatsApp. Ook heb je keuze uit een zeer ruim aanbod wijzerplaten waarmee je de smartwatch kan aanpassen aan jouw stijl of stemming van de dag – in de basis levert Fossil er een aantal mee, maar er zijn er ook nog zat in de Google Play Store terug te vinden.

De 4e generatie van de smartwatch is slanker, slimmer en krachtiger dan zijn voorganger en bevat een aantal nieuwe features als een optische hartslagsensor en GPS om afstand, snelheid en rondes mee bij te kunnen houden. Bovendien is de nieuwste generatie prima te gebruiken tijdens het zwemmen. De Fossil Q Venture heeft een kast met een diameter van 44mm en een 22mm brede verwisselbare band. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij ongeveer een dag mee en dankzij de vernieuwde oplaadkabel laad je ‘m al binnen 1 uur voor 80% weer op. In de Benelux liggen de adviesprijzen op 279 euro, de smartwatch is onder andere bij Coolblue, de Bijenkorf (Nederland) en Bol.com verkrijgbaar.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een Fossil smartwatch uit de vierde generatie, om precies te zijn de Q Venture FTW6015.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat je e-mailadres hieronder achter in het formulier. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, maandag 17 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de Fossil Q Venture-smartwatch in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business