24 uur lang maak je kans op een Sony WH-H900N, de perfecte reiscompagnon tijdens het alsmaar drukker wordende kerstseizoen – vooral de toevoeging van Noise Cancelling kan van pas komen.

TechPulse is in kerststemming en dat zal je geweten hebben. In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs. Via deze kalender krijg je een overzicht van alle cadeaus die we al hebben weggegeven, en een hint van wat er nog zit aan te komen.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Vandaag halen we wederom een cadeau onder onze kerstboom vandaan, met een muzikaal onthaal kwam de Sony WH-H900N in Pale Gold eronder vandaan – op zoek naar een gelukkige winnaar.

Sony WH-H900N

De h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) over-ear is een fraai vormgegeven draadloze over-ear headphone. Dit model is voorzien van een Hi-Res Audio-driver en beschikt over hoogwaardige noise cancelling technologie en ‘touch control’. Muziekliefhebbers kunnen hiermee eenvoudig via de oorschelp veranderen van track of het volume aanpassen.

Tevens is een ‘Ambient Sound-‘ en ‘Quick Attention-‘modus beschikbaar voor een optimale luisterervaring. Met ‘Quick Attention’ wordt de noise-cancelling tijdelijk uitgeschakeld door de handpalm op de buitenkant van de oorschelp te leggen. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren zonder de headphone af te hoeven zetten – terwijl de muziek zachtjes op de achtergrond doorspeelt. Via ‘Ambient Sound’ blijven omgevingsgeluiden – zoals een omroepbericht op het vliegveld – hoorbaar tijdens het dragen van de headphone.

De batterij van de WH-H900N gaat tot wel 28 uur mee. Daarnaast heeft dit model een ‘Quick Charging’-functie waarmee binnen 10 minuten de batterij weer voldoende is opgeladen om 65 minuten mee te gaan.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer gelukkig maken met een hoofdtelefoon van Sony, om precies te zijn de Sony WH-H900N met actieve noise cancelling.

Je kan heel eenvoudig je kans wagen: like ons op Facebook of volg ons op Twitter, en laat hieronder je e-mailadres achter in het formulier. Alleen als je beide stappen voltooit, wordt je deelname meegerekend. Deelnemen kan tot morgenmiddag, vrijdag 21 december om 12 uur.

Deze wedstrijd is afgesloten, de winnaar wordt gecontacteerd. Op onze overzichtspagina voor 12 dagen kerst vind je alle lopende acties terug.

Na afloop worden de winnaars persoonlijk benaderd en wordt de Sony WH-H900N hoofdtelefoon in zijn of haar richting gestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.