Wedstrijd

OnePlus deelt uit: win een Explorer Backpack of één van de ‘invite codes’

Het verhaal achter het huidige OnePlus begon iets meer dan vijf jaar terug met Invite codes. Met de Explorer Backpack zijn deze invites terug; en geeft het bedrijf terug aan zijn community, je kan nu namelijk een rugzak of invite code winnen.

OnePlus is sinds 2013 actief op de smartphonemarkt als dochter van BBK Electronics. Het verhaal is eind december 2013 gestart met het opzetten van een project omtrent de OnePlus One. Het bedrijf besloot om anders te werk te gaan vergeleken met andere bedrijven in de industrie. Het zou met gebruikers tot een ‘perfect’ product komen, haast op maat gemaakt voor de doelgroep. Deze werkwijze valt prima in lijn met het motto van het bedrijf, Never Settle. Met de OnePlus One kwam het bedrijf ook met de Invite Codes, waarmee je met een uitnodiging de smartphone aan kon schaffen. Met de Explorer Backpack zet het bedrijf zijn tijdreishelm op, want de Explorer Backpack is alleen op basis van invites aan te schaffen. En, wat dat nu zo leuk maakt: OnePlus werkt samen met ons om de rugzak en tien invites weg te geven.

Het is overigens niet de eerste keer dat OnePlus met een rugzak op de markt komt. Sterker nog, het is niet eens de eerste keer dat het bedrijf veelvuldig accessoires op de markt brengt. Momenteel kan je in de webwinkel van OnePlus bijvoorbeeld ook de Travel Backpack aanschaffen. Eerdere versies van de rugzakken waren alleen in China te koop. Om terug te komen bij de Explorer Backpack, deze is er in Slate Black en Morandi Green. Welke kleur je ook neemt: het is een zeer nette rugzak, met een makkelijke magneetsluiting aan de voorkant. Verder is de rugzak voorzien van waterbestendig materiaal, waardoor je met een gerust hart door een regenbui kan fietsen. Een leuke toevoeging is het extra compartiment aan de onderkant, waar je een kleine paraplu kan opbergen. Het is een veelzijdige rugzak, maar toch zeer gemakkelijk in dagelijks gebruik.

OnePlus deelt ook uit … aan jullie

Kerst en sinterklaas mogen dan al achter de rug zijn, cadeaus kunnen in elk jaargetij, toch? Juist, OnePlus heeft dezelfde mening. Daarom geven ze jullie nu de kans om de trotse eigenaar te worden van een Explorer Backpack. Er ligt één Explorer Backpack op de redactie om weg te geven, in Morandi Green. Verder mogen we tien winnaars gelukkig maken met een invite code om de Explorer Backpack te kopen. Let wel, dat betekent dat je de rugzak wel nog zelf aan moet schaffen: je verkrijgt namelijk alleen nog de mogelijkheid om hem aan te schaffen. Hoe doe je mee? Vrij simpel, vul het onderstaande formulier in en wacht gerust af. Voor een geldige deelname moet je ook TechPulse liken op Facebook of ons volgen op het pittoreske Twitter. Deelname is mogelijk tot en met woensdag 20 maart 2019, 12:00 ’s middags.

Namen van winnaars worden, in verband met de GDPR-wetgeving, niet langer openbaar bekendgemaakt. In plaats daarvan krijgt iedere winnaar afzonderlijk een e-mail van TechPulse. Vervolgens zal de prijs verstuurd worden: per e-mail voor de ‘invite codes’, en met de post voor de Explorer Backpack. Voor het volledige wedstrijdregelement kan je terecht op de volgende pagina

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business