Wedstrijd

Giveaway: win een Poly Voyager 8200 UC bluetooth stereo headset!

Op zoek naar een goede koptelefoon? Wij geven een exemplaar van de Poly Voyager 8200 UC gratis weg!

Het ziet er naar uit dat we een nog een tijdje zullen moeten thuiswerken. En dan kan je je best maar omringen met het best mogelijke materiaal. Houd je job veel vergaderingen en calls in, dan is een goede koptelefoon essentieel. Maar een goede koptelefoon kost je helaas al snel enkele honderden euro’s.

Heb je de perfecte koptelefoon nog niet kunnen vinden? Dan hebben we iets moois voor jou in de aanbieding! We geven namelijk een Poly Voyager 8200 UC bluetooth stereo headset weg. Gratis en voor niets! Deze koptelefoon is gericht naar de zakelijke professional die voortdurend moet bellen.

Wij probeerden deze koptelefoon vorig jaar uit en waren snel onder de indruk. Naast een comfortabel design en eenvoudige draadloze verbinding biedt de Poly Voyager 8200 UC een geweldige audiokwaliteit. De verbinding houdt bovendien tot 30 meter van je computer moeiteloos stand. Gaat de deurbel of wil je even de benen strekken tijdens de meeting, kan je de koptelefoon gewoon ophouden. Ook de microfoon is van uitstekende kwaliteit, en de koptelefoon is uitgerust met draagdetectie die de microfoon uitschakelt wanneer je de koptelefoon afzet. De Poly Voyager 8200 UC is een perfecte additie voor je thuiskantoor! Voor meer informatie, lees dan onze review.

Afbeelding: Plantronics Inc.

Hoe deelnemen?

Dat is zeer eenvoudig. Alles wat je moet doen is het deelnemersformulier invullen dat je vindt door op de knop hieronder te klikken. De giveaway loopt nog tot maandag 25 januari, 12u stipt. De winnaar zal nadien persoonlijk op de hoogte worden gebracht. Waag je kans en wie weet ontvang je deze knappe koptelefoon ter waarde van 275 euro binnenkort in je brievenbus! Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Deze wedstrijd is afgesloten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business