Wedstrijd

12 dagen kerst: win een IKEA SYMFONISK-schilderijspeaker

12 dagen kerst ikea symfonisk sonos smart speaker schilderij
Weer een dag van 12 dagen kerst, weer een kans om te winnen. Dit keer geven we de IKEA SYMFONISK-schilderijlijst met smart speaker weg!

De kerstsfeer bij TechPulse is immer aanwezig en zo ook onze wens om de kerstvreugde met onze lezers te delen. 12 dagen kerst loopt stilaan weer op zijn einde, maar dat weerhoudt ons er niet van om nog enkele leuke cadeaus weg te geven. Vandaag is de IKEA SYMFONISK-schilderijlijst met smart speaker aan de beurt.

Wil je graag weten wat we nog weggeven in de laatste paar dagen voor Kerstmis? Hou dan zeker onze overzichtspagina in de gaten.

Win de IKEA SYMFONISK-schilderijlijst met smart speaker

Als je van IKEA en audio houdt, of zelfs enkel van IKEA, dan heb je ongetwijfeld al van de SYMFONISK-reeks gehoord. De samenwerking tussen IKEA en Sonos heeft al voor verschillende mooie designs, met een even mooie audiokwaliteit, gezorgd. Zo kun je een SYMFONISK-speaker kopen die in je boekenkast past, of eentje die tegelijkertijd als lamp functioneert.

Nu gaat het over een specialere uitvoering: de SYMFONISK-schilderijlijst. Die hang je net zoals een schilderij aan de muur. Je steekt de speaker in het stopcontact en installeert de bijhorende Sonos-app, waarna je al snel naar je favoriete muziek kan luisteren. Zoals alle SYMFONISK-speakers is de schilderijlijst compatibel met Airplay en Spotify Connect. Heb je andere speakers uit de reeks, kan je die ook combineren en dezelfde audio laten afspelen. Het design van de schilderijlijst zelf is al strak, maar je kan bij IKEA ook nog decoratieve panelen apart kopen om je speaker perfect bij je interieur te laten passen.

Doe mee en win!

Eén van onze lezers mag deze IKEA SYMFONISK-schilderijspeaker, ter waarde van 199 euro, binnenkort aan zijn of haar deur verwachten. Wil je ook kans maken? Dan kun je meedoen door simpelweg het wedstrijdformulier in te vullen.

12 dagen kerst: win de Symfonisk schilderlijst met wifi-speaker van IKEA

Deelnemen kan nog tot woensdag 21 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en gaat de volgende actie van start.

Benieuwd naar de regels? Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business