Wedstrijd

12 dagen kerst: win Trust-accessoires

Trust 12 dagen kerst
© Trust
Maak vandaag kans op de Trust GXT 498 Forta gaming headset of het Trust Lyra-combipakket. Je kan deelnemen tot 19 december 2023 om 12 uur.

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van Trust onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op de Trust GXT 498 Forta gaming headset OF het Lyra-combipakket met muis en toetsenbord.

  • Deze winactie is afgesloten. Kijk in ons overzicht voor andere winacties van 12 dagen kerst.

In aanloop naar Kerst geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar. Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan alvast hier onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 22 december.

Win de Trust GXT 498 Forta of Lyra-combipakket

De Trust GXT 498 FORTA over-ear gaming headset is gemaakt van gerecyclede materialen en werkt met de PlayStation 5. Het ontwerp van de gaming headset werd ook geïnspireerd op de console; de headset past zodoende perfect bij Sony’s gamingconsole. Trust rustte zijn GXT Forta 498 uit met 50 mm drivers en 3D-audio, wat je ‘midden in de actie’ moet brengen, aldus de accessoiremaker. In de doos van de Forta vind je nog de afneembare microfoon en een 1,2 meter lange 3,5 mm-kabel.

We mogen ook het Lyra-combipakket niet vergeten. Dat is een compacte, draadloze en oplaadbare toetsenbord- en muisset die verbinding kan maken met meerdere apparaten. De set is ontworpen met het oog op duurzaamheid, gemaakt van 84% gerecycled plastic en verpakt in 100% plasticvrije verpakking. De Lyra kan tot drie apparaten tegelijk verbinden via de USB-ontvanger of via bluetooth. Met knoppen op het toetsenbord of de muis kun je gemakkelijk schakelen tussen je desktop, laptop en tablet. De Lyra is compatibel met Windows, iOS, iPadOS, macOS, Android en Chrome OS.

Doe mee en win!

Wij mogen een lezer blij maken met de Trust GXT 498 Forta en een andere lezer met het Lyra-combipakket. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.


Deelnemen kan tot 19 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

12 dagen kerstgamingtrustwedstrijd

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals