Wedstrijd

12 dagen kerst: win de Samsung Galaxy Buds FE

Samsung 12 dagen kerst
© Samsung
Vandaag maak je tijdens 12 dagen kerst kans op de Samsung Galaxy Buds FE. Je kan deelnemen tot 21 december om 12 uur.

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om leuke gadgets te winnen. Vandaag ligt er een pakketje van Samsung onder de kerstboom. Je maakt namelijk kans op de Samsung Galaxy Buds FE ter waarde van 109 euro.

  • Deze winactie is afgesloten.

In aanloop naar Kerst geven we elke dag een mooie technologieprijs weg aan één gelukkige winnaar. Wil je weten welke andere pakjes we nog onder de boom hebben liggen? Bekijk dan alvast hier onze teasers. De laatste giveaway vindt plaats op 22 december.

Win de Samsung Galaxy Buds FE

De Galaxy Buds FE maken de ‘superieure Samsung-audio’ toegankelijk voor een breder publiek. Met een robuuste bas leveren ze een vol en diepgaand geluid, waardoor je muziek ervaart zoals de maker het heeft bedoeld. De geavanceerde Active Noise Cancellation (ANC) en Ambient Sound-functies laten je meer genieten van wat je graag hoort en minder van storende geluiden.

Voor ruisvrije gesprekken rustte Samsung de Galaxy Buds FE uit een Deep Neural Network (DNN). Dit AI-aangedreven systeem moet helpen je stem helder te onderscheiden van achtergrondlawaai. Op elk oortje vind je een drietal microfoons om zulk lawaai op te pikken.

De Galaxy Buds FE zijn ontworpen voor ergonomisch comfort en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Ze bieden een op maat gemaakte pasvorm met drie maten oordopjes en twee maten vleugeltips. De Buds FE zijn verkrijgbaar in een tweetal kleuren: grafiet en wit.

Doe mee en win!

Wij mogen één lezer blij maken met de Samsung Galaxy Buds FE. Je kan heel eenvoudig je kans wagen door het deelnameformulier hieronder in te vullen.


Deelnemen kan tot 21 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business