White paper

Business Value van Managed Services

[Whitepaper] Bedrijven hebben manieren nodig om IT, en de manier waarop die samenwerkt met bedrijfsprocessen en toepassingen, beter te dirigeren. De oplossing ligt in de ‘managed services’.
[whitepaper title=”Business Value of Managed Services” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/idc%20business%20value.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150824_IBM_GTS_IDC_Business_value”]

Terwijl de primaire focus van IT verschuift van het verhogen van IT-productiviteit naar virtualisatie en cloud computing, komen er steeds nieuwe uitdagingen langs voor middelgrote en grote bedrijven. De grootste is daarbij de juiste mensen en middelen op de (strategisch) juiste plaats te krijgen.

Een belangrijk element in het verbeteren van de productiviteit is het naar beneden halen van kosten; geld dat beter geïnvesteerd kan worden. Bedrijven hebben ook manieren nodig om IT beter te dirigeren en de manier waarop die samenwerkt met bedrijfsprocessen en toepassingen. De oplossing ligt in de ‘managed services’.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business