White paper

Outsourcing: hoe maakt u de beste keuze?

[Whitepaper] Om nieuwe technologieën te incorporeren en niet achter te blijven, kijken veel gevestigde bedrijven vandaag naar outsourcing.
[whitepaper title=”The Forrester Wave: Global Infrastructure Outsourcing, Q1 2015″ thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/leadgengts.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20150916_IBM_GTS_outcourcing_the_forrester_wave”]

Cloud, big data, mobiele transacties, security intelligence: het is een understatement om te zeggen dat de technologie dezer dagen niet stil staat. Om die nieuwe technologieën te incorporeren en niet achter te blijven, kijken veel gevestigde bedrijven naar outsourcing.

In die sector is er een stevige competitie aan de gang tussen de traditionele aanbieders van IT infrastructuur en management services en nieuwkomers, veelal uit India. Hoe maakt u tussen al die kandidaten de beste keuze? Deze whitepaper van onderzoeksorganisatie Forrester neemt verschillende ondernemingen nauwkeurig onder de loep en maakt de vergelijking.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business