White paper

Zo identificeert u uw meest geschikte IT-security partner

[whitepaper] Op zoek naar het beste bedrijf om samen uw IT-security uit te bouwen? Maak een geïnformeerde beslissing dankzij deze analyse.
[whitepaper title=”Zo identificeert u uw meest geschikte IT-security partner” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/rapport.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20151118_IBM_q4_security_intelligence_magic_quadrant”]

Bent u van plan om op termijn in uw IT Security te investeren en zoekt u daarvoor een geschikte businesspartner? Stel uw long- of shortlist van mogelijk kandidaten op aan de hand van een van de meest gerenommeerde sectoranalyses voorhanden: Gartners Magische Kwadrant.

In Gartners jaarlijkse analyse worden de belangrijkste spelers in IT security tegen het licht gehouden. Voor elk bedrijf somt de onderzoeksorganisatie belangrijke sterktes en zwaktes op. Bovendien geeft het Magische Kwadrant u een visueel inzicht in de verhouding tussen bedrijven in termen van visie en capaciteit. Lees het rapport en verwerf belangrijke kennis om uw beslissing op te baseren. Je kunt het rapport hier gratis downloaden.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business