White paper

Word een sociale onderneming in de cloud

[Whitepaper] Om vandaag competitief te blijven, kan u als bedrijf maar beter evolueren naar een sociale onderneming. Maar wat betekent dat precies?
[whitepaper title=”Become a social business in the cloud” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/ibm_become_a_social_busines.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20151130_IBM_q4_social_business_become_a_social_business”]

Het is al lang voorbijgestreefd om te denken dat een bedrijf enkel zaken doet in de echte, tastbare wereld. Het internet maakt deel uit van alles en dat is niet anders in de bedrijfswereld. Zo wordt het steeds belangrijker om sociale internetinitiatieven te ondersteunen om competitief te kunnen blijven. Sociale tools zoals online communities, manieren om bestanden te delen en instant messaging zorgen er namelijk voor dat mensen sneller en efficiënter kunnen werken.

Een sociale onderneming zijn, betekent dat het netwerken van mensen omarmt om zo een toegevoegde waarde te creëren. Relaties met klanten kunnen zo verbeteren, de efficiëntie van werknemers gaat de hoogte en processen worden geoptimaliseerd. Deze whitepaper legt uit waaruit zo’n netwerk dan precies bestaat, wat de drij pijlers inhouden, hoe een onderneming dit kan kapitaliseren en hoe de cloud hierbij onontbeerlijk is.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business