White paper

Hoe omarm je de cloud?

[Whitepaper] Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten bij de overstap naar de cloud? Deze vijf bouwstenen vormen de sleutel tot succes.
[whitepaper title=”IT Brief: Improving Control of Virtual Machines” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/commvault1.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160504_commvault_cloud”]

Wanneer je overgaat naar de volgende fase van VM-adoptie of naar het migreren van workloads naar de cloud, zijn de daaraan verbonden kosten en gegarandeerde groei cruciaal voor succes. De groei van een honderdtal virtuele servers naar de cloud vereist een andere aanpak. Automation wordt een basisvereiste en zonder zorgvuldige afweging, kunnen verkeerde technologische keuzes, zoals deduplicatie, de kosten opdrijven. Hoe beheer je Service Levels ? Neem de controle van virtuele servers.

Het in balans houden van Service Levels en andere workloads met een groeiend spectrum van belang kunnen tijd en budget besparen. Als je de vijf fundamentele bouwstenen te pakken hebt wordt de rest gemakkelijk. Lees deze whitepaper om erachter te komen wat deze fundamentele bouwstenen zijn.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business