White paper

Haal meer waarde uit bedrijfsdata

[Whitepaper] Bedrijven moeten structuur brengen in de chaos aan data waar ze over beschikken. Deze whitepaper leert hoe de oplossingen van Commvault daar bij helpen.
[whitepaper title=”Commvault Value Survey 2016″ thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/166879/commvault2_0.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper/20160504_commvault_survey”]

IT-leveranciers en consumenten van allerlei kanten worden geconfronteerd met een steeds chaotischer technologielandschap.

Bedrijfsgegevens zijn meer gefragmenteerd dan ooit tevoren, met een aanhoudende jaarlijkse gegevensgroei van 40-50% en de snelle verspreiding van cloudopslag, mobiele apparaten, softwareservicetoepassingen, en open source innovaties. Tegelijkertijd worden organisaties geconfronteerd met meer keuze in data management oplossingen en meer “ruis” in de markt met fusies, overnames en concurrerende marketing claims.

In deze whitepaper heeft IDC  deze ruis gestructureerd om zo de concrete toegevoegde waarde die de oplossing voor de klant produceert, te kwantificeren en te documenteren. Bekijk hier de  volledige whitepaper.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business