Partnerinfo, White paper

Draaiboek voor de Chief Data Officer

[Whitepaper] Deze whitepaper biedt kwantitatieve en kwalitatieve informatie om bedrijven te helpen bij het vormgeven van de functie van Chief Data Officers binnen hun organisatie.
[whitepaper title=”The Chief Data Officer playbook” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/cdo.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20160804_IBM_leadershipa_the_chief_officer”]

De Chief Data Officer (CDO) wordt steeds belangrijker in een snel evoluerende, door data gedreven wereld. Bedrijven met een CDO aan boord slagen er beter in om een competitief voordeel te halen uit de beschikbare data binnen de organisatie, in vergelijking met de concurrentie.

Het argument om een CDO aan te stellen is dan ook niet te stuiten en steeds meer organisaties reserveren een plaatsje voor de functie binnen het management. Tegelijk hebben bedrijven nog moeite om de rol precies te definiëren. 

Deze whitepaper biedt kwantitatieve en kwalitatieve informatie om bedrijven te helpen bij het vormgeven van de functie van Chief Data Officers binnen hun organisatie.

[/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business