[Whitepaper] Te veel bedrijven verzamelen data zonder hier daadwerkelijk iets mee te doen. Met behulp van datavisualisatie kan je de informatie gebruiken om je bedrijfsresultaten te verbeteren.

[whitepaper title=”How any size organization can supersize results with data visualization” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/supersize%20results.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20161012_SAS_supersizeresults”]

Te veel bedrijven verzamelen data zonder hier daadwerkelijk iets mee te doen. Met behulp van datavisualisatie kan je de informatie gebruiken om je bedrijfsresultaten te verbeteren.

Van kleine ondernemingen tot grote overheidsdiensten: alle types organisaties hebben baat bij het gebruiken van datavisualisatie. Het helpt hen hun data beter te begrijpen en de informatie snel te verwerken. Deze inzichten kunnen de relatie met klanten, fraudebestrijding en meer verbeteren.

In deze whitepaper licht SAS de voordelen van datavisualisatie toe aan de hand van verschillende voorbeelden. In de tekst kan je lezen hoe data werd gebruikt bij een grote overstroming in 2013 en hoe het Gelderse Vallei ziekenhuis datavisualisatie toepast om het aantal patiënten te voorspellen aan de hand van weerberichten.

[/whitepaper]