Veiligheid in zakelijke laptops

[Whitepaper] Welke eisen stel jij vandaag aan een bedrijfslaptop? Lees hoe de verbeterde beveiliging van jouw organisatie start bij de laptop.

Een nieuwe laptop kopen vandaag de dag is niet eenvoudig. Er zijn een heleboel factoren om rekening mee te houden: specificaties, gewicht en vormfactor. Ook de graad van serviceability, ofwel het gemak waarmee onderdelen vervangen kunnen worden, staat ongetwijfeld hoog op het verlanglijstje. De hamvraag is evenwel: kijk je ook naar de security-opties?

In een wereld van immer geconnecteerde apparaten en toegenomen dreigingen is aandacht voor security meer dan ooit een must. Daarom is het noodzakelijk om verder te kijken dan softwarematige oplossingen. Hardware wordt net zo belangrijk, met authenticatiemogelijkheden zoals een vingerafdruk, gezichtsherkenning, bluetooth of geïntegreerde kaartlezer.

Welke eisen stel jij vandaag aan een bedrijfslaptop? Lees hoe de verbeterde beveiliging van jouw organisatie start bij de laptop.

[whitepaper title=”Security & Mobility: Veiligheid in zakelijke laptops” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/hp_3.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20171003_HP_security”] [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business