10 best practices voor veilige virtuele containers

[Whitepaper] Steeds meer bedrijven ontdekken de flexibiliteit van containers. Hoe goed scoort de technologie op veiligheid en wat kan je doen om een implementatie zo veilig mogelijk uit te voeren?

Dankzij containers kan je applicaties op allerlei platformen uitrollen zonder dat je daarvoor veranderingen aan het programma moet maken. Het is een erg flexibel instrument waar steeds meer bedrijven mee aan de slag gaan. Een nieuwe technologie roept onherroepelijk de vraag op: is het veilig?

Het antwoord kunnen we al weggeven: de technologie is maar zo veilig als de manier waarop je ze implementeert. Hoe pak je de integratie van containers dan het beste aan? In deze gratis whitepaper worden tien belangrijke aspecten van containertechnologie belicht. We doen de best practices op het vlak van veiligheid uit de doeken voor elk topic.

[whitepaper title=”Ten Layers of Container Security” thumb_url=”http://contentz.mkt6278.com/lp/21028/260080/tenlayers.jpg” download_url=”http://www.pages02.net/minocmediaservices/whitepaper2016/20171019_redhat_virtual_container”]   [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zie jij heil in de toekomst van VR?

  • Nee (55%, 127 Votes)
  • Ja (21%, 49 Votes)
  • Ja, ik heb ook een VR-bril (10%, 22 Votes)
  • Ja, ik wil een VR-bril kopen (8%, 18 Votes)
  • Nee, ik heb wel een VR-bril (6%, 13 Votes)

Aantal stemmen: 229

Laden ... Laden ...
Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Tenways CGO600 verkrijgbaar aan de laagste prijs ooit

Bekijk beschikbaarheid

Business