White paper

De grote lockdown: hoe je organisatie kan floreren in het ‘nieuwe normaal’

Hoe komt je organisatie sterker uit de crisis? IBM helpt je met de voorbereiding op het nieuwe normaal.

De coronacrisis zorgt wereldwijd voor grote problemen en onzekerheid bij organisaties. Bedrijven krijgen rake financiële klappen, en niet enkel de jobs maar ook de gezondheid en levens van medewerkers staat op het spel. Niemand die nu kan voorspellen hoe lang de crisis nog zal aanhouden, en hoe groot de economische en menselijke schade uiteindelijk zal zijn. Als we ooit terugkeren naar een normale situatie, dan zal het nog steeds een andere realiteit zijn dan die we gewend zijn. 

Maar zoals Cruijff ooit zei: “Elk nadeel heb zijn voordeel”. Zelfs een crisis van deze orde kan voor een organisatie een opportuniteit zijn om te groeien. Wie er met de juiste ingesteldheid instapt en veranderingen niet schuwt, zal in het nieuwe normaal bij de sterksten horen. Digitale transformatie is meer dan ooit de sleutel tot succes.

Hoe pak je deze crisis nu juist aan? IBM reikt in deze white paper een handleiding aan om je organisatie klaar te stomen voor dat nieuwe normaal. Die is gestoeld rond zeven belangrijke steunpilaren, gaande van het creëren van een veilige digitale werkomgeving tot het ondersteunen van gezondheids- en overheidsinstanties. 

coronacrisisIBM

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals