Een recente studie toonde aan dat 81 procent van organisaties meer dan één publieke clouddienst gebruikt en dat deze bedrijven ook nog steeds de perfecte balans zoeken tussen privaat en publiek.

Advertentie

Cloud computing heeft ongetwijfeld veranderd hoe IT binnen bedrijven werkt. Het heeft de deur geopend naar rekenkracht en opslag zonder beperkingen, iets dat voorheen simpelweg niet mogelijk was. Verder kwamen ook veel clouddiensten beschikbaar, waaronder artificiële intelligentie.  Voor IT medewerkers zorgt dit voor de mogelijkheid om de volgende golf van innovatie te lanceren. Misschien zelfs aan de hand van het IBM Power System en het POWER cloud-portfolio.

Een recente studie toonde aan dat 81 procent van organisaties meer dan één publieke clouddienst gebruikt en dat deze bedrijven ook nog steeds de perfecte balans zoeken tussen privaat en publiek. Een hibriede multicloud omgeving kan daarvoor de oplossing zijn, want het is de ideale combinatie. Enkel zo haal je de maximale waarde uit de data van je onderneming.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here