Multicloud en nieuwe IT-verwachtingen

Oorspronkelijk verplaatsten bedrijven een deel - of zelfs hun gehele - IT-infrastructuur naar een publieke cloud platformen met als doel sneller te kunnen schakelen en de kosten te verlagen.

De vraag van klanten naar een on-demand economie stijgt steeds sneller en bedrijven staan steeds vaker voor uitdagingen. Hoe ondersteun je deze altijd veranderende set van eisen immers? Cloud heeft de verwachtingen van de gemiddelde ondernemer gereset en bedrijven zoeken steeds meer naar manieren om zoveel mogelijk voordelen uit hun cloud-infrastructuur te halen en zo de resultaten de hoogte in te duwen, maar ook de klantervaring. 

Oorspronkelijk verplaatsten bedrijven een deel – of zelfs hun gehele – IT-infrastructuur naar een publieke cloud platformen met als doel sneller te kunnen schakelen en de kosten te verlagen. Er zijn echter nadelen aan een publieke cloud. Daarom willen bedrijven nu overschakelen naar een mix van private en publieke cloud. Dit wordt ook wel een hybrid cloud strategie genoemd en in deze whitepaper lees je daar meer over.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business