Food Trust laat het vertrouwen binnen de bevoorradingsketen groeien

Met meer beschikbare groenten en fruit wordt de bevoorradingsketen steeds ingewikkelder. IBM geeft met Food Trust uitgebreide mogelijkheden om het vertrouwen in de industrie op te bouwen en voedselverspilling tegen te gaan.

Het ganse jaar kan je de winkel in lopen en allerlei soorten groenten en fruit terugvinden. Keuzes in de lokale supermarkt worden niet langer gekenmerkt door het jaargetij. Steeds meer groenten worden immers het gehele jaar aangeboden. De diversiteit in aanbod maakt de bevoorradingsketen steeds ingewikkelder. Met deze ontwikkeling in de keten wordt vertrouwen dan ook een speerpunt voor de industrie.

Deze white paper gaat in op de werking van het IBM Food Trust-programma, dat naadloos aansluit op je bestaande programma’s. Food Trust van IBM geeft handvaten om een viertal problemen in de bevoorradingsketen tegen te gaan: 

– (On)veiligheid en kruisbesmetting van het geproduceerde voedsel
– Voedselverspilling
– Verse goederen die inefficiënt worden verwerkt
– Het verliezen van vertrouwen door te grote datastromen

Natuurlijk biedt IBM ook meer informatie over het hoe en wat omtrent Blockchain, de gebruikte technologie voor het Food Trust-programma. En, niet het allerminste, het beveiligen van de opgeslagen data komt ook aan bod. Dat wordt immers een steeds belangrijker onderdeel in de ingewikkelde bevoorradingsketen.

[whitepaper title=”Food Trust laat het vertrouwen binnen de bevoorradingsketen groeien” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/392839/retail.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/whitepaper2019/20190329_IBM_retail_food”][/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business