Wire

ESET als Top Player genoemd in Radicati’s Market Quadrant voor APT- bescherming

BRATISLAVA, 26 maart 2020 – ESET, een wereldleider in cybersecurity, werd erkend als Top Player’ in Radicati’s 2020 Market Quadrant APT Protection Rapport, met betrekking tot het Advanced Persistent Threat (APT) Protection segment van de beveiligingsmarkt. Het is de eerste keer dat ESET werd erkend in deze specifieke Radicati-rapport. Voorheen werd het bedrijf als een ‘Top Player’ in een rapport van Radicati over Endpoint Security. Dat ESET opgenomen werd in het Market Quadrant rapport verstevigt nog zijn plaats als een vooraanstaande speler op het vlak van cybersecurity. In deze uitdagende tijden zijn detectie- & responscapaciteiten hoognodig om bedrijfscontinuÏteit te verzekeren.

Het ‘Radicati Market Quadrant’ is een meetinstrument dat gebruikt wordt om een beeld te krijgen van een specifieke technologiemarkt. Deze editie bestudeerde Advanced Persistent Threat Protection, een reeks ingebouwde oplossingen voor detectie, preventie en mogelijk herstel van zero-day bedreigingen en persistente kwaadaardige aanvallen. ESET Enterprise Inspector, de in-huis ontwikkelde EDR tool, samen met ESET Dynamic Threat Defense, de cloudbeheerde  sandboxing oplossing voor zero-day bedreigingen werden voor dit onderzoek geëvalueerd.

Het rapport onderzocht 12 vooraanstaande security vendors. ESET was een van de vier vendors die de status van ‘Top Player’ behaalde. Radicati positioneert de vendors volgens twee criteria in een kwadrant: functionaliteit et strategische visie. Functionaliteit heeft betrekking tot de ruimte en de diepgang van de oplossing van een vendor terwijl strategische visie de manier evalueert waarop elke vendor de noden van de klant alsook zijn capaciteit om met betaalbare prijzen en verkoopkanalen klantondersteuning en vernieuwing te bieden. Bij de belangrijkste eigenschappen en capaciteiten die in het rapport worden onderzocht zijn implementatie-opties, platformondersteuning, malware detectie, sandboxing en in quarantaine plaatsen, legaal onderzoek en analyse van zero-day en nieuwe bedreigingen, herstelmogelijkheden en Endpoint Detection & Response (EDR).

Na het onderzoeken van ESET’s complete aanbod, prees het rapport de oplossingen om hun sterke EDR-capaciteiten en data reporting in real time, management console en on-premise oplossingen, alsook meertalige ondersteuningssystemen. Het rapport benadrukt eveneens dat ESET wel bekend is om zijn gemakkelijke implementatie en probleemloze gebruikservaring. Dit is het resultaat van ESET’s prioriteit om steeds een kleinere voetafdruk te hebben en weinig systeemmiddelen te gebruiken.

Juraj Malcho, Chief Technology Officer bij ESET, legt uit: ” Het verheugt ons als ‘Top Player’ geklasseerd te worden in het nieuwste rapport van Radicati dat gericht is op Endpoint Detection & Response. Dit is een weerspiegeling van ESET’s  inzet om cutting-edge beveiligingssoftware te ontwikkelen en van onze verbintenis om innoverend te zijn. Terwijl de cyberbeveiliging steeds meer getroffen wordt door persistente en zero-day bedreigingen zullen talloze kleine en grote bedrijven zich moeten aanpassen aan deze nieuwe realiteit. We zijn fier om voor de eerste keer in dit rapport opgenomen te zijn en erkend te worden.”

Om meer te weten over het ‘2020 Radicati Market Quadrant: APT’, klik hier.

Over ESET
Al 30 jaar ontwikkelt ESET® wereldwijd vooraanstaande software voor IT-beveiliging alsook diensten voor bedrijven en consumenten. ESET biedt een brede waaier aan van oplossingen die gaan van endpoint en mobiele beveiliging tot versleuteling en twee-factor authenticatie. ESET’s hoogpresterende en gemakkelijk te gebruiken producten laten consumenten en bedrijven toe met gemoedsrust te genieten van hun technologie.
ESET beschermt en controleert onopvallend 24/7, werkt de bescherming bij in real time en maakt het mogelijk dat bedrijven en gebruikers zonder onderbreking kunnen werken. Evoluerende bedreigingen vragen om IT-beveiliging die mee evolueert. Ondersteund door wereldwijde O&O centra werd ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 maal de Virus Bulletin VB100 awards kreeg voor het identificeren van elke “in-the-wild” malware en dit zonder onderbreking sinds 2003.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business