Wire

ESET opgenomen als Enterprise Architecture EDR-oplossing in Now Tech-rapport

BRATISLAVA, 20 mei 2020 – ESET , een wereldleider in cybersecurity, is onder de 29 leveranciers opgenomen in het Forrester rapport “Now Tech: Enterprise Detection and Response Q1 2020”. Het rapport geeft een overzicht van de technologiespelers in de EDR-markt en biedt inzicht in de manier waarop men de mogelijkheden van de verschillende leveranciers moet interpreteren. Professionals in de IT-beveiliging kunnen het rapport gebruiken om de waarde te bepalen die ze kunnen verwachten van een detectie- en responsprovider en om er een te selecteren op basis van zijn grootte en functionaliteiten. Meer dan ooit zijn, in deze uitdagende tijden, Detection- en Response mogelijkheden nodig om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

ESET is in het rapport opgenomen als een oplossing voor Enterprise Architecture EDR, geclassificeerd door de architecturale beslissingen in het product die zijn ontworpen om gedragsdetectie en response binnen een seconde op de endpoint aan te bieden, en zo de mogelijkheden van de bescherming voor endpoint en offline bescherming te verbeteren.

De belangrijkste punten uit het rapport:

• Een belangrijk voordeel van EDR-producten is de mogelijkheid om te zoeken naar aanwijzingen dat een tegenstander aan beveiligingscontroles kon ontsnappen en zich in uw infrastructuur begeeft.

• In deze markt heeft elke aanbieder een unieke sectorfocus, geografische voetafdruk en een reeks kerncompetenties. Dit leidt tot verschillende engagementmodellen die passen bij de verschillende behoeften van elke klant.

Juraj Malcho, chief technology officer bij ESET, verduidelijkt, “We zijn trots dat we in het Forrester Now Tech-rapport zijn opgenomen en erkend zijn onder spelers op de EDR-markt omdat, naar onze mening, het beschermen van onze gebruikers en hun bedrijven tegen de nieuwste geavanceerde aanhoudende bedreigingen centraal staat in onze bedrijfsmissie. Het is absoluut een noodzaak om  ervoor te zorgen dat een bedrijf is uitgerust met performante en geavanceerde Detection- en Response tools in deze onvoorspelbare tijden. We hopen dat, met ESET’s innovatieve EDR-aanbod, IT-beveiligingsprofessionals de beste beslissing voor hun bedrijf kunnen nemen. “

Klik hier om meer te lezen over Forrester Now Tech. Klik hier om meer te vernemen over de bedrijfsoplossingen van ESET.

Bezoek eveneens https://www.eset.com/be-nl/

Over ESET
Al 30 jaar ontwikkelt ESET® wereldwijd vooraanstaande software voor IT-beveiliging alsook diensten voor bedrijven en consumenten. ESET, inmiddels grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie, biedt een brede waaier aan van oplossingen die gaan van endpoint en mobiele beveiliging tot versleuteling en twee-factor authenticatie. ESET’s hoogpresterende en gemakkelijk te gebruiken producten laten consumenten en bedrijven toe met gemoedsrust te genieten van hun technologie.
ESET beschermt en monitort onopvallend 24/7 en werkt de bescherming in realtime bij om gebruikers veilig te houden en zonder onderbreking te laten werken. De constant veranderende bedreigingen vragen om IT-beveiliging die mee evolueert. Ondersteund door wereldwijde O&O centra werd ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 maal de Virus Bulletin VB100 awards kreeg voor het identificeren van elke “in-the-wild” malware en dit zonder onderbreking sinds 2003.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business