Wire

ESET Mobile Security behaalt topscore in AV-Test “Beste antivirussoftware voor Android”

ESET
ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, is beloond met de hoogste score in de nieuwste AV-test voor de beste antivirussoftware voor Android (best antivirus software for Android). AV-TEST, een toonaangevende onafhankelijke testorganisatie, gebruikt een van de grootste collecties digitale malwarestalen ter wereld om een realistische omgeving te creëren waarin zeer nauwkeurige interne testen worden uitgevoerd.

ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, is beloond  met de hoogste score in de nieuwste AV-test voor de beste antivirussoftware voor Android (best antivirus software for Android). AV-TEST, een toonaangevende onafhankelijke testorganisatie, gebruikt een van de grootste collecties digitale malwarestalen ter wereld om een realistische omgeving te creëren waarin zeer nauwkeurige interne testen worden uitgevoerd.

AV-Test evalueerde in juli 2020 17 mobiele beveiligingsproducten voor Android. Hiervoor maakte de organisatie gebruik van haar standaardinstellingen en de meest recente versies van alle producten. De testen waren gericht op detectie van malware en (product) bruikbaarheid, met inbegrip van prestaties en valse positieven. ESET Mobile Security (EMS) behaalde topscores in de volledige reeks tests met  6,0 / 6,0-scores voor Beschermingsscore, Prestatiescore en Bruikbaarheid.

De ESET Mobile Security-app voor Android werd ook nog in het brandpunt gesteld omdat het product geen invloed heeft op de levensduur van de batterij en ook het toestel niet vertraagt. De belangrijkste kenmerken van de oplossing zijn onder meer:

• Application Control (applicatiebeheer): een functie die de toegang tot bepaalde apps toelaat, weigert of beperkt

• Call Blocker (oproepblokkering): blokkeert oproepen van specifieke of onbekende nummers

• Safe Browsing: bescherming tegen kwaadaardige websites en/of phishing.

In een commentaar over de resultaten zei Branislav Orlík, Product Manager bij ESET: “ESET’s erkenning door AV-Test is het bewijs van onze toewijding aan onze klanten en onze belofte om altijd het beste aan te bieden in IT-beveiligingsoplossingen. Onze telefoontoestellen zijn het centrum van ons digitale leven en het is van vitaal belang dat gebruikers en hun persoonlijke en professionele gegevens beschermd worden. We zijn zeer vereerd erkend te zijn voor onze innoverende oplossingen en onze inzet om ons productaanbod altijd te vernieuwen en bij te werken. “

Klik hier om meer te vernemen over ESET Mobile Security.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business