Wire

Back to school 2020 – veilig online met ESET Internet Security

ESET
Terug naar school in 2020 zal anders zijn dan wat we gewoon zijn. Of men nu fysiek of virtueel naar school gaat, het is essentieel dat zowel leerlingen, leerkrachten als schoolbestuurders beschermd zijn tegen online bedreigingen.COVID-19 heeft het onderwijs voor de nabije toekomst ingrijpend veranderd, zowel voor schoolgaande kinderen als voor universiteitsstudenten. Voor velen hebben virtuele klaslokalen de fysieke klaslokalen van vandaag op morgen vervangen, zodat woonkamers klaslokalen werden en de bestaande technologische systemen verstoord werden.

Studenten vertrouwen nu op toestellen en netwerken die thuis vaak door meerdere gebruikers gedeeld worden. Het is dus nog nooit zo belangrijk geweest om zowel netwerken als persoonlijke en professionele gegevens te beveiligen. Naarmate virtueel onderwijs steeds meer de norm wordt, is het zowel voor docenten als studenten een lange termijn zorg. De online privacy en gegevensbescherming moeten gehandhaafd worden, aangezien persoonlijke informatie zoals cijfers en gedragsrapporten moet gedeeld worden. Voor zij die terugkeren naar het fysieke klaslokaal, is het van cruciaal belang zich aan hygiënische en sociale richtlijnen te houden en zodra ze weten dat hun online activiteiten beveiligd zijn, kunnen docenten zich concentreren op de fysieke veiligheid van hun studenten.

ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, biedt de Back to School promotie aan met 30% korting op 1-jarige ESET Internet Security licenties. ESET Internet Security biedt geavanceerde bescherming tegen hackers, scams en malware, en is een beveiligingssysteem in meerdere lagen dat beschermt tegen alle soorten online en offline bedreigingen. De belangrijkste kenmerken zijn:

Beveiliging voor meerdere platformen – Beveiligt al de toestellen met één licentie. Het maakt niet uit of die op Mac, Windows, Android of Linux draaien, ze zijn beveiligd!

Privacy beschermen – Ongeautoriseerde toegang tot uw computer en misbruik van uw gegevens wordt voorkomen.

Veilig blijven bij online betalingen – Het ESET product beschermt automatisch bij internetbankieren en biedt een speciale beveiligde browser waarmee er veilig online kan betaald worden en toegang hebben tot webgebaeerde crypto-wallets.


Antidiefstalfuncties – Veiliger blijven door een laptop te volgen en te lokaliseren, voor het geval deze zoekraakt of gestolen is, en dieven identificeren via de ingebouwde camera.

Van nog veiligere verbindingen genieten – De eigenwebcam en thuisrouter tegen indringers beschermen.  De wachtwoorden testen en de slimme apparaten op kwetsbaarheden scannen.

Mária Trnková, verantwoordelijke van het Consumer & IoT Segment bij ESET: “Tijdens de afgelopen maanden zijn zoveel aspecten van het leven drastisch veranderd. Onderwijs is geen uitzondering. De pandemie heeft de onderwijs- en leerervaring voor velen over de hele wereld veranderd. Het laatste dat iemand nodig heeft, is geconfronteerd worden met een probleem in cyberbeveiliging. We zijn er trots op docenten en studenten te ondersteunen met de allernieuwste technologie die ervoor zorgt dat alle gebruikers veilig terug naar school kunnen. “

Bezoek voor meer informatie over het aanbod van ESET https://www.eset.com/be-nl/

Klik hier voor meer informatie over  ESET Internet Security.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business