Wire

ESET lanceert ESET Cloud Office Security: geavanceerde bescherming voor Microsoft 365

ESET
BRATISLAVA – 29 oktober, 2020 – ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, lanceert vandaag ESET Cloud Office Security, een nieuwe stand-alone software as a service-oplossing die geavanceerde preventieve bescherming biedt aan gebruikers van Microsoft 365-apps. De software is ontworpen om de moderne rol te weerspiegelen van e-mails en samenwerkingstools die binnen organisaties worden gebruikt.

Microsoft Office 365 wordt over de hele wereld gebruikt door organisaties waarbij de cloud een integraal onderdeel vormt van de gegevensopslag en systemen, ongeacht de grootte van de bedrijven. Met meer dan 84% van de organisaties (84% of organizations) (volgens de Gartner-enquête *) die Microsoft 365 gebruiken of van plan zijn te gebruiken, is het cruciaal dat bedrijven en hun cloud tools voldoende worden beschermd. Bedrijven die gebruikmaken van ESET Cloud Office Security worden beschermd tegen incidenten veroorzaakt door e-mailaanvallen of malware, en kunnen hun werknemers helpen zich op werktaken te concentreren.

E-mail is de basis van moderne bedrijfscommunicatie, maar het blijft ook een van de meest effectieve kanalen om malware te verspreiden. De gevolgen hiervan kunnen rampzalig zijn, vooral in combinatie met de infiltratie van samenwerkingstools. ESET Cloud Office Security biedt een bijkomende beschermingslaag voor Microsoft 365 cloud-e-mail en cloudopslag, waardoor alle teamleden gemoedsrust krijgen dankzij de automatische bescherming van nieuwe mailboxen. De oplossing biedt volledige zichtbaarheid en controle over bedreigingen, met onmiddellijke melding als malware wordt gedetecteerd. Met de gebruiksvriendelijke webconsole kunnen IT-beheerders onmiddellijk actie ondernemen.

* Implementatie van Microsoft Office 365: Gartner Survey Results and Analysis, 2019, gepubliceerd op 4 september 2019.

De combinatie van spamfiltering, antimalwarescans en antiphishing beveiligt de Exchange Online-services van bedrijven. Vervolgens wordt zo de communicatie beschermd tegen malware, de nadelige effecten van ongevraagde e-mails die de dagelijkse productiviteit minimaliseren en het helpt voorkomen dat inkomende externe e-mails worden gebruikt als een kanaal voor gerichte aanvallen. De antimalwarebescherming van ESET Cloud Office Security reageert ook op bestandswijzigingen in OneDrive, zodat de gegevens van het bedrijf worden beschermd en het risico op verspreiding van malware naar andere apparaten veel kleiner wordt. De gebruiksvriendelijke cloud console is overal toegankelijk en geeft een overzicht van in quarantaine geplaatste items en geeft ook onmiddellijk meldingen als detecties plaatsvinden.

“Over de hele wereld vertrouwt bijna elk bedrijf op e-mail voor zijn communicatie, en toch is het een van de belangrijkste aanvalsvectoren die cybercriminelen uitbuiten. Het verheugt ons ESET Cloud Office Security te lanceren en zo een oplossing te bieden die talloze bedrijven en hun meest waardevolle interacties en gegevens beschermt. Voor bedrijven is het beveiligen van e-mails en cloudopslag de spil van cyberbeveiliging, en zonder een sterke bescherming tegen malware staan organisaties wijd open voor aanvallen. We zijn trots dat we een nieuwe, geavanceerde, gebruiksvriendelijke oplossing kunnen bieden voor het brede spectrum van bedrijven die hun cloud tools moeten beveiligen, ” aldus Ján Brunovský, Product Manager bij ESET.

Voor meer informatie over ESET Cloud Office Security, klik hier

Bezoek ook ESET Belgium ophttps://www.eset.com/be-nl/ 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business