Wire

IDC MarketScape noemt ESET ‘belangrijke speler’ voor tweede jaar op rij

ESET
Bratislava, 25 november 2020 - Voor het tweede jaar op rij werd ESET, een wereldleider in cyberbeveiliging, erkend als een belangrijke speler op gebied van mobiel bedreigingsbeheer in het rapport ‘IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2020 Vendor Assessment’ (Doc # US46092220, september 2020). *

IDC MarketScape evalueert de zakelijke markt voor softwareproducten voor mobiel bedreigingsbeheer en helpt organisaties bij het identificeren van leveranciers met een sterk aanbod en goed geïntegreerde bedrijfsstrategieën.

Volgens het rapport is “ESET sterk in onderzoek naar bedreigingen, meer bepaald in het identificeren van Android-malware en gedragsdetectie.” IDC vervolgt: “Organisaties die beveiligingsproducten en -activiteiten willen consolideren rond een eenvormig endpoint-beveiligingsmodel, moeten ook ESET overwegen wegens zijn meer uitgebreide portfolio in endpoint- en beveiligingsbeheertools bovenop MTM.”

In 2020 heeft mobiele beveiliging een grotere prioriteit dan ooit tevoren. Talloze organisaties hebben grootschalig telewerken ingezet, terwijl bedreigingsfactoren hun pogingen exponentieel hebben opgevoerd. Daar de werknemers van het kantoor gescheiden zijn, gebruiken velen hun mobiele toestellen als een vast onderdeel van hun dagelijkse werk, en het is van kapitaal belang dat deze toestellen beschermd worden. Bedrijven moeten ervoor zorgen dat alle endpoints beveiligd zijn met software zoals ESET Endpoint Security for Android, dat bescherming biedt tegen een brede waaier aan bedreigingen met zijn meerlaagse verdediging.

Vandaag is dit meer dan relevant, want voor velen is het beheren van alle toestellen binnen een organisatie een belangrijke uitdaging bij het bestrijden van mobiele bedreigingen. Aangezien elke werknemer meerdere mobiele toestellen kan hebben, wordt het een tijdrovende taak om toezicht te houden op de software van elk toestel. ESET Security Management Center** , automatisch beschikbaar in alle licenties van ESET Endpoint Protection, kunnen het proces stroomlijnen door een enkel management tool te bieden van waaruit alle paraten in een netwerk kunnen beheerd worden.

Zuzana Legáthová, Analyst Relations Manager bij ESET, merkt op: “Als een van de belangrijkste tools voor de beoordeling van leveranciers in de IT-industrie, is IDC MarketScape’s voortdurende erkenning van ESET als een belangrijke speler een fantastisch bewijs van de kracht van ESET’s mobiele beveiligingsaanbod. De verbeterde prestaties van ESET in vergelijking met de evaluatie van vorig jaar zijn een bevestiging van onze steeds grotere mogelijkheden in de steeds belangrijkere ruimte van mobiele software voor bedreigingsbeheer. Om hun apparaten veilig en beveiligd te houden kunnen bedrijven over de hele wereld vertrouwen op de expertise van ESET. Door IDC Marketscape genoemd worden als belangrijke speler in Mobile Threat Management, is voor ESET een belangrijke bevestiging hiervan. “

* IDC MarketScape: Worldwide Mobile Threat Management Software 2018–2019 Vendor Assessment, Doc # US44521018, December 2018

** wordt hernoemd als ESET PROTECT

Over IDC MarketScape

Het leveranciersanalysemodel van IDC MarketScape is ontworpen om een overzicht te geven van de competitieve geschiktheid van ICT-leveranciers in een bepaalde markt. De onderzoeksmethodologie gebruikt  een rigoureuze scoremethodologie,  gebaseerd op zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria, die resulteert in een enkele grafische illustratie van de positie van elke leverancier binnen een bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk kader waarin het product- en serviceaanbod, de mogelijkheden en strategieën alsook de huidige en toekomstige succesfactoren van de leveranciers op ICT-markt zinvol kunnen worden vergeleken. Het kader biedt technologiekopers ook een 360-graden beoordeling van de sterke en zwakke punten van actuele en toekomstige leveranciers.

Bezoek ESET Mobile Security om hierover meer te vernemen en alsook ESET Belgium op https://www.eset.com/be-nl/ 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business