Wire

Liongard lanceert eigen Licensing Inspector voor ESET MSP Administrator 2

ESET
Nieuwe tool vereenvoudigt het tellen, beheren en factureren van ESET-licenties voor MSP’s Managed Services Provider (MSP) Automation Platform Liongard kondigt de lancering aan van zijn nieuwe Licensing Inspector voor ESET, een vooraanstaande vendor in IT-beveiligingssoftware en -diensten voor endpoints en mobiele apparaten alsook versleuteling en tweefactoren authenticatie.

Liongard’s License Inspector for ESET biedt de mogelijkheid om het nieuwste ESET MSP Administrator 2-portaal te bekijken, met informatie over licenties en het gebruik ervan voor alle gebruikers van een MSP. Met deze overzicht voor endpointbeveiliging kunnen MSP’s, die het product gebruiken, ESET License Portal-beheerders licentiegebruik en –status alsook licentiegeschiedenis volgen en waarschuwingen ontvangen over de staat van hun verloop en beëindiging. MSP-accountmanagers krijgen een overzicht van alle de ESET-licenties van hun klanten zonder op meerdere systemen in te loggen want alles is zichtbaar op het gebruiksvriendelijke platform van Liongard.

“Daar voor iedereen endpointbeveiliging nu de hoofdbekommernis is, zal dit nieuwe partnerschap met ESET de MSP’s helpen om licentie-informatie van kun klanten op een meer efficiënte en proactieve wijze te beheren”, aldus Matt Miller, verantwoordelijk product management bij Liongard. “Met de doortastendheid van ESET en de eenvoud en efficiëntie van Liongard kunnen MSP’s hun eindgebruikers nu beter van dienst zijn.”

Met alle pertinente informatie centraal in Liongard, waar MSP’s al hun andere systemen beheren, kunnen teams gemakkelijk nagaan of het aantal licenties overeenstemt met het aantal gebruikers of werkstations zodat potentiële bedreigingen worden verminderd. De Inspector helpt MSP-facturatiemanagers ook bij het controleren van het aantal licenties zodat klanten correct gefactureerd worden. Door de kosten van ongebruikte licenties te vermijden kunnen MSP’s hun ESET-licentiepakket opnieuw evalueren om nog meer te besparen.

“Bij ESET zijn we altijd op zoek naar partnerschappen waarbij onze klanten steeds krijgen wat ze echt willen: gemoedsrust voor een maximaal gebruik van hun technologie zonder dat we ons zorgen moeten maken over mogelijke downtime,” aldus Miroslav Mikuš, Sales Manager bij ESET. “We zijn verheugd dat onze samenwerking met Liongard dit mogelijk maakt.”

Wie is Liongard

Liongard, in 2020 uitgeroepen tot het snelstgroeiende bedrijf van Houston, (https://www.bizjournals.com/houston/news/2020/09/18/meet-houstons-fastest-growing-company.html ), heeft een nieuw segment gedefinieerd dat gericht is op eenvormige zichtbaarheid door geautomatiseerde gegevensaggregatie. Met geautomatiseerde detectie, actiegerichte waarschuwingen, documentatie en uitgebreide rapportagefuncties, stelt Liongard MSP-teams in staat om hun middelen te optimaliseren en hun klanten efficiënter van dienst te zijn. Liongard staat bekend om zijn gebruikersgerichte ontwikkelingen en constante innovatie en schept zo een nieuw precedent voor MSP-providers. De flexibele implementatie van het platform stelt teams in staat om geautomatiseerde documentatie te integreren in hun bestaande workflows voor een sneller inzicht in alle beheerde systemen. Ga voor meer informatie naar www.liongard.com.

Over ESET

Al 30 jaar ontwikkelt ESET® wereldwijd vooraanstaande software voor IT-beveiliging alsook diensten voor bedrijven en consumenten. ESET, inmiddels grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie, biedt een brede waaier aan van oplossingen die gaan van endpoint en mobiele beveiliging tot versleuteling en twee-factor authenticatie. ESET’s hoogpresterende en gemakkelijk te gebruiken producten laten consumenten en bedrijven toe met gemoedsrust te genieten van hun technologie.


ESET beschermt en monitort onopvallend 24/7 en werkt de bescherming in realtime bij om gebruikers veilig te houden en zonder onderbreking te laten werken. De constant veranderende bedreigingen vragen om IT-beveiliging die mee evolueert. Ondersteund door wereldwijde O&O centra werd ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 maal de Virus Bulletin VB100 awards kreeg voor het identificeren van elke “in-the-wild” malware en dit zonder onderbreking sinds 2003.

Bezoek ook ESET Belgium op https://www.eset.com/be-nl/ 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business