ESET

ESET PROTECT Cloud-oplossing behaald eerste plaats in AV-Comparatives Advanced Threat Protection – Enterprise-test.

Advertentie

ESET, een wereldleider in cybersecurity, kreeg  de hoogste cijfers voor zijn zakelijke en consumentenoplossingen in twee afzonderlijke AV-Comparatives-tests. ESET PROTECT Cloud-oplossing behaalde de eerste plaats in AV-Comparatives Advanced Threat Protection – Enterprise-test. ESET Internet Security, de oplossing voor consumenten, presteerde zeer goed in de AV-Comparatives Advanced Threat Protection – Consumententest (the AV-Comparatives Advanced Threat Protection Test – Enterprise,  the AV-Comparatives Advanced Threat Protection Test – Consumer).

AV-Comparatives, een toonaangevende onafhankelijke testorganisatie, bekend voor zijn innovatieve real-world testen, heeft de bedrijfsoplossing van ESET onderworpen aan de hack- en indringingstechnieken waarmee aanvallers toegang kunnen krijgen tot interne computersystemen en aan nagebootste bedreigingen die in de echte wereld worden gebruikt. ESET PROTECT Cloud kwam uit deze strenge testen met de AV-Comparatives-certificering voor Advanced Threat Protection, die wordt toegekend aan producten die slagen. Het product van ESET was niet alleen geslaagd maar behaalde ook de beste resultaten, omdat het de enige oplossing was die 14 van de 15 aanvalsscenario’s kon detecteren.

De consumentenoplossing van ESET werd ook onderworpen aan strenge testen in afzonderlijke AV-Comparatives-proeven. Deze hadden tot doel te zien hoe goed de oplossing de eindgebruiker kan beschermen in plaats van juist bedreigingen te detecteren. ESET Internet Security behaalde mooie cijfers voor zijn bescherming en werd bekroond met de Advanced Threat Protection-certificering, op het Advanced+ -niveau.

Juraj Malcho, ESET Chief Technology Officer, zei over deze prestaties: “Geen enkele cyberbeveiligingsoplossing is perfect, maar bij ESET streven we er altijd naar om de beste te zijn. We  zijn dus erg blij dat een zeer gerespecteerde, onafhankelijke testorganisatie zoals AV-Comparatives kan bevestigen dat we onze beloftes nakomen.”

Voor meer informatie over ESET Advanced Threat Protection-oplossingen voor bedrijven, klik here, en over ESET Advanced Threat Protection-oplossingen voor consumenten, klik here.

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here